20% reducere la aparat dentar metalic sau aparat ortodontic Safir

20% reducere la aparat dentar metalic sau aparat ortodontic Safir

Profita de oferta toamnei: 20% reducere la aparat dentar metalic sau aparat ortodontic Safir si 50% reducere la consultatiile periodice

Dintii drepti si perfect aliniati pot fi acum un vis devenit realitate cu un aparat dentar metalic sau cu un aparat ortodontic Safir. Luna aceasta ai un extra discount fie ca optezi pentru aparatul clasic metalic, fie pentru Safir.

In plus, beneficiezi de 50% reducere la consultatiile lunare. In cadrul consultatiilor, se va face o reglare treptata a dintilor, pentru a nu pune presiune pe ei si pentru a evita disconfortul.

Ce trebuie sa stii despre un aparat ortodontic Safir

  1. Un aparat dentar metalic este o alegere practica, indiferent de varsta. Datorita costurilor reduse si a avantajelor sale de tratament, este solutia aleasa de majoritatea pacientilor chiar si astazi. Rolul aparatului este de a corecta pozitia dintilor pe termen lung si de a duce la un aspect mai placut al danturii. Sub presiune, dintii se misca in directia dorita, obtinand pozitia corecta a acestora. In mod normal, dintii se misca cu aproximativ 1 mm pe luna. In functie de gravitatea problemei, intregul tratament ortodontic poate dura de la 6 luni, pana la 2 ani sau chiar mai mult.

Acesta este format din braketi, elastice, ligaturi, fire ortodontice, benzi si inele metalice pentru molari. Accesoriile aparatului se adapteaza pe dimensiunea dintilor si nu incomodeaza la dictie sau masticatie. Curatarea lui se face cu o periuta speciala interdentara, pentru a indeparta placa bacteriana.

aparat dentar metalic

2. Aparat ortodontic Safir
Ce face special un aparat ortodontic Safir este faptul ca imbina functionalitatea cu partea estetica. Spre deosbire de aparatele metalice, acestea au o structura transparenta, puternica datorita safirului din componenta. Aparatele sunt foarte putin vizibile, si au stralucirea unei bijuterii. Modelul pastreaza structura rezistenta a safirului, avand o durata de purtare de cel putin 2 ani. In plus, aparatul nu pateaza dintii, datorita safirului.

Daca si tu vrei dinti perfecti, aliniati si un aspect uniform, programeaza-te acum la 021.321.11.11 / 0731.321.111, pentru un aparat dentar metalic sau un aparat ortodontic Safir.

 

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp