Albire dentară 3D cu laser- cea mai inovatoare tehnică stomatologică

servicii dentare la promotie

Albire dentară 3D cu laser- cea mai inovatoare tehnică stomatologică

Culoarea dinților este unul din semnele principale ale unui danturi sănătoase și bine îngrijite. Chiar dacă nuanța naturală dinților este ușor spre galben, medicii dentiști au încercat în timp să găsească soluția perfectă pentru un zâmbet impecabil. Persoanele publice, cântăreții, actorii, dar și pacienții care vor să aibă o înfățișare încântătoare, apelează cu încredere la tehnica de albire dentară.

Deseori, oamenii au încercat tot felul de metode care nu au dat roade în albirea dinților. Periajul excesiv, gutierele, pastele de dinți din diverse plante, sau benzile și pixurile de albire sunt câteva din tehnicile populare din comerț.

Pentru a obține totuși rezultate vizibile imediat, care să se mențină în timp, este nevoie de o vizită la stomatolog. În funcție de culoarea dinților și de starea acestora, se va hotărî care este metodă de albire potrivită.

La Art Implant, unele din cele mai apreciate proceduri sunt cea de albire dentară 3D cu laser și cea cu raze UV.

De ce își schimbă dinții culoarea?

Dinții se îngălbenesc în timp, din cauza băuturilor și alimentelor pe care o persoană le consumă. Băuturile carbogazoase care conțin coloranți, cafeaua, ceaiul negru, vinul roșu, duc la pătarea danturii. Fumatul este un al doilea factor nociv pentru albul dinților.

Alimentele bogate în zaharuri, care creează un PH acid duc la deteriorarea smalțului, la îngălbenirea dinților și chiar la formarea cariilor. 

De asemenea, folosirea în timp a antibioticelor sau medicamentelor antihistaminice duc la patarea acestora. Evident, și igienă precară este un factor des întâlnit care nu ajută dantura.

Ce presupune tehnica de albire dentară 3D cu laser?

Metoda de albire dentară 3D este cea mai profesională tehnică, prin care pacienții pot obține un zâmbet fermecător.

Unul din miturile dentare cele mai răspândite spune că albirea dinților afectează smalțul. Fals.

Prin tehnica inovatoare cu laser, nu numai că nu este afectat dintele, dar nici gingia nu este lezată și nu apar efecte secundare, ca după alte metode din comerț.

Care sunt avantajele albirii dentare 3D?

– Fie că e vorba de lampa germană Beyond sau de laser, albirea dintelui se face 3D, din toate unghiurile, fără să rămână zone îngălbenite. Astfel, dintele va avea un aspect alb uniform, indiferent de poziționarea lui. Tehnica permite cu ușurință, fără să creeze un disconfort pacientului, albirea dentară până la masele, în cel mai mic detaliu.

– Un alt beneficiu este rapiditatea de acționare a razelor UV filtrate și a laserului. Dinții sunt vizibil mai albi, în 30 de minute.

– Culoarea albă, cristalină, se menține perfect până la doi ani, putând fi repetată procedura, fără să aibă efecte secundare.

– Pulpa dentară nu este afectată, dentina și gingiile rămân sănătoase, iar dinții nu devin mai sensibili la rece sau cald din cauza acestei proceduri.

– De asemenea, după prima ședință cu lampa Beyond, efectul de albire se vede în 40 de minute, cu până la 14 nuanțe.

Alege și tu să ai un zâmbet impecabil cu cea mai nouă metode de albire dentară 3D la Art Implant. Sună acum pentru o programare la 021.321.11.11 / 0731.321.111!

 

 

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp