Clinica stomatologica Art Implant desfasoara in aceasta perioada servicii dentare acreditate, respectand legile in vigoare si normele de igienizare cu multiple filtre, pentru a preveni infectarea pacientilor si personalului cu virusul Covid-19 sau alte boli infectioase. Directivele date de Ministerul Sanatatii si Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania pot fi citite aici

Albire dentară cu laser -recomandarea stomatologului

albire dentara cu laser

Albire dentară cu laser -recomandarea stomatologului

Procedura de albire dentară cu laser este una din cele mai populare și nonenvazive tehnici stomatologice, ce îți conferă un zâmbet unic și strălucitor. Igiena orală nu ține numai de a întreține o dantură fără carii, ci și de aspectul estetic al dinților. Artimplant oferă clienților săi o aparatură high-tech și un personal atent pregătit pentru nevoile tale.

albire dentara cu laser

Echipa de medici stomatologi te poate ajuta să îți recapeți zâmbetul și încrederea în tine, cu tratamente stomatologice minuțioase și lipsite de durere. Chiar dacă teama de dentist este foarte comună, aici vei găsi un cadru prietenos cu oameni care te pot îndruma în menținerea unui stil de viață sănătos în ceea ce privește obiceiurile zilnice de igienă orală, cât și în ceea ce privește o nutriție adecvată.

De ce să apelăm la serviciul de albire dentară cu laser

Dacă în trecut albirea dentară era asociată cu metode invazive care răneau smalțul și structura dentinei, acum cu ajutorul lămpii Beyond, albirea dinților se face complet 3D cu rezultate pe loc.

albire dentara cu laser

Tehnica nu afectează smalțul, pulpa dentară sau gingia, pacientul putând să aibă rezultate de albire cu până la 8-14 nuanțe în 30 de minute. Albirea dentară este recomandată persoanelor publice:

– persoanelor care au suferit o pigmentare a danturii din cauza tutunului, alcoolului, cafelei

-pacienților cu vârsta înaintată sau celor care au avut mai multe intervenții sau traumatisme la nivelul maxilarului

– celor cu carențe de vitamine și minerale ce au dus la îngălbenirea danturii.

Cum se desfășoară procesul de albire dentară cu laser

Pentru că tehnica nu este invazivă nu necesită anestezie. Procedura de albire cu lampa Beyond constă în aplicarea gelului de albire într-o lumină albastră puternică, dotată cu un sistem de filtrare performant. Tratamentul se realizează în 2 etape a câte 20 de minute fiecare. După jumătate de oră de la prima ședință, culoarea dinților se schimbă și devine mai albă cu până la 14 nuanțe în funcție de intensitatea dorită de către pacient.

albire dentara profesionala

Sistemul cu lampa Beyond este foarte sigur și eficient datorită procesului de filtrare cu lumini înconjurând dintele 3D.

Recomandări după albirea dentară

Tehnica de albire dentară se poate reface la distanță de 2 ani, dar în mare parte ține de pacient să își mențină dinții impecabili. Igiena orală este cel mai important aspect în menținerea unei danturi perfecte. Nu trebuie să lipsească din obiceiurile zilnice periajul cu periuța normală sau electrică, apa de gură și ață dentară pentru a elimina cât mai mult din placa bacteriană.

albire dentara cu laser

Eliminanad bacteriile din toată cavitatea bucală, dinții vor fi mai feriți de pigmentarea sau pătarea nedorită. În primele luni după tratamente este indicat să se evite consumarea băuturilor acide, carbogazoase, a celor încărcate cu cofeină și a zahărului în exces.

În cazul unei danturi mai sensibile, medicul dentist poate recomanda un complex de minerale, de Calciu și D3 pentru a fortifia dantura. Laserul nu afectează structura dintelui și nu slăbește din consistență acestuia. Dinții albi sunt un simbol al sănătății și orale întregind aspectul feței, care îți conferă un look reîntinerit.

Dacă și tu vrei să zâmbești cu mai multă încredere optează pentru o albire dentară cu laser si contactează-ne la 0731 321 111

 

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp