Albire dentara profesionala- tehnica rapida pentru un look perfect

Albire dentara profesionala- tehnica rapida pentru un look perfect

Primavara se apropie, iar sezonul schimbarilor se reflecta si in lookul nostru de zi cu zi. Iarna este o perioada ce sensibilizeaza dintii. Foarte multi pacienti acuza dureri de dinti, iar mancarea consumata, tutunul, cafeaua si ceaiul pateaza dantura. Pentru a-ti reimprospata dentitia, poti apela la albire dentara profesionala, cu rezultate imediate.

Exista mitul cum ca albirea dintilor afecteaza smaltul. Fals. Albirea dentara nu presupune taierea sau incizia ori zgarierea dintelui si subtierea acestuia. Tehnica de albire se face cu peroxid, laser sau plasma cu ultraviolete filtrate.

Cu o procedura de ultima ora, non-invaziva pentru dinti, medicii nostri dentisti iti pot aduce zambetul pe buze.

Ce avantaje iti aduce tehnica de albire dentara profesionala?

Aparatura germana de calitate este una inovatoare, ce permite albirea in profunzime, fara durere sau efecte secundare. Tehnica de albire dentara profesionala cu laser sau cu ultraviolete filtrare nu lezeaza deloc dintele.

Fara substante chimice care pot fi inhalate sau pot denatura structura dintelui, aceasta metoda este 100 % sigura si eficienta.

Daca spalatul pe dinti cu o pasta de albire poate sustine acest proces, tehnica de albire dentara profesionala iti poate lumina dinti cu pana la 14 nuante.

Efectul este imediat, cu rezultate pana in 30-40 de minute.

Dintre toate metodele de albire, cea cu laser este cea mai eficienta. Trebuie totusi avut grija la alimentele sau bauturile preferate de pacient.

Se poate folosi o pasta de dinti speciala, dar evitarea bauturilor, cum ar fi cafeaua, cola, ceaiul negru si fumatul trebuie avuta in vedere.

Efectul poate tine pana la 2 ani, in functie de pacient, si este recomandata o alta sedinta dupa aceasta perioada.

Exista riscuri dupa albirea dentara cu laser?

Nu. Gingiile nu sunt afectate si nici dentina. Structura dintelui ramane la fel de tare ca la inceput, doar ca va capata un aspect inedit, alb, pentru un zambet increzator.

Ce aparat se foloseste?

Specialistii nostri recomanda lampa Beyond. Aceasta are un sistem avansat de filtrare a luminii pentru o albire 3 D a dintelui.

Chiar daca nu va fi facuta o alta albire la scurt timp, dintii isi vor pastra nuanta de alb stralucitor, mai multi ani la rand.

Aparatul actioneaza prin activarea gelului printr-o sursa de lumina albastra, dotata cu sistem de filtrare profesional.

Dupa tratament, efectul de albire se vede la aproximativ 40 de minute. Astfel, este ideal chiar si pentru cei grabiti la un eveniment, dar si pentru cei care isi doresc rezultate de durata.

Cat costa?

Procedura poate fi achitata si in 3 rate de 467 lei sau chiar 9 rate de 156 lei. Fiecare client de poate bucura de un look perfect, indiferent de buget.

Vrem sa oferim tuturor pacientilor nostri increderea de a zambi larg. Tocmai de aceea, am conceput pachete avantajoase pentru oricine.

Fa-ti si tu o albire dentara profesionala la Art Implant si transforma-ti chipul intr-o opera de arta!

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp