Albirea dentară profesională duce la un zâmbet hollywoodian de invidiat

Albirea dentară profesională duce la un zâmbet hollywoodian de invidiat

Ai încercat albirea dentară acasă și nu a avut niciun efect? Consideri tratamentele de la alte cabinete dentare periculoase? Ei bine, la ArtImplant poți opta pentru albirea dinților profesională realizată cu laser sau cu plasmă și cu ultraviolete filtrate, speciale pentru dinți.

Dacă băuturile carbogazoase, zahărul, cafeaua sau țigările au lăsat urme vizibile pe dantura ta, nu mai ezita. Toate aceste mici defecte duc la scăderea stimei de sine și pierderea încrederii în propria persoană. Nu încerca albirea cu leacuri băbești de la străbunici și bunici. În multe cazuri efectele abia sunt vizibile și pot dăuna sănătății tale dentare.

Vino la un cabinet specializat și bucură-te de un zâmbet strălucitor și dinți sănătoși pentru o lungă perioadă de timp.

Albirea dentară: cum funcționează?

Albirea dentară cu lampa Beyond funcționează prin activarea gelului de albire printr-o sursă de lumină albastră puternică, dotată cu un sistem de filtrare avansată. Procedura de albire dentară cu lampa Beyond constă în 2 aplicări ale gelului de albire de câte 20 minute fiecare.

După numai 40 de minute de la prima ședință, efectul de albire poate ajunge până la 8 sau chiar 14 nuanțe. Efectul rezultat în urma albirii cu lampa Beyond durează între unul și doi ani.

În funcție de igiena păstrată, albul strălucitor poate fi menținut prin folosirea produselor de igienă dentară special concepute pentru acest obiectiv.

Albirea dentară profesională cu laser – laserul este considerat unul dintre cele mai bune dispozitive medicale pentru albire, dezvoltat special pentru cabinetele stomatologice. Tehnica albirii cu laserul este foarte simplă, sigură și rapidă. Aceasta constă în aplicarea unui gel de albire pe bază de peroxid de hidrogen, activat de laser și care pătrunde în smalț.

Procedura este total nedureroasă și e considerată cea mai puțin invazivă metodă de albire a dinților. Comparativ cu albirea cu lampă, smalțul este penetrat rapid de substanța de albire, iar contactul dintre acesta și gelul de albire este de scurtă durată. Timpul de albire este redus la doar douăzeci minute.

Cât de strălucitor va fi zâmbetul tău după procedura de albire a danturii?

Pentru obținerea unor rezultate garantate, tratamentul de albire dentară este personalizat și adaptat fiecărui pacient.

În funcție de culoarea lor inițială, dinții se vor putea deschide până la opt sau chiar paisprezece nuanțe. Recomandat

ArtImplant vă recomandă în prealabil efectuarea unui periaj profesional și detartraj cu ultrasunete.

Efectele albirii profesionale durează până la unul sau chiar doi ani. Această perioadă poate varia în funcție de stilul de viață al fiecărui pacient. În cazul în care există o igienă necorespunzătoare, se consumă alimente care pot păta dinții sau se fumează, durata poate fi redusă.

Care sunt riscurile albirii dentare?

ArtImplant te surprinde! Nu există riscuri.

Garantăm că tratamentul de albire cu ajutorul sistemului BEYOND este sigur și eficient, pentru că este un sistem avansat de filtrare al luminii.

Avantajul albirii dentare cu Lampa Beyond este că până și după trecerea anilor, dinții tăi vor fi întotdeauna mai albi.

30 de minute de tratament și îți poți păstra zâmbetul mereu impecabil!

Iar legat de albirea dentară cu laser, vrem să clarificăm că este doar un mit că dinții pot suferi de sensibilitate la cald sau la rece, pentru că lumina emisă de laser este filtrată. Astfel, căldura emanată nu va dăuna gingiei și nu va irita pulpa dentară.

Singurul risc pe care îl veți avea în urma albirii dentare va fi admirația sau chiar invidia celor din jur.

Cât de des ne putem programa la o albire dentară?

Având în vedere că efectele unei proceduri de albire pot dura până la doi ani, în funcție de igiena dentară, vă recomandăm să nu exagerați cu numărul de tratamente de albire dentară, pentru că puteți provoca neplăceri de altă natură.

Programează-te la: 021.321.11.11 / 0731.321.111

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp