Clinica stomatologica Art Implant desfasoara in aceasta perioada servicii dentare acreditate, respectand legile in vigoare si normele de igienizare cu multiple filtre, pentru a preveni infectarea pacientilor si personalului cu virusul Covid-19 sau alte boli infectioase. Directivele date de Ministerul Sanatatii si Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania pot fi citite aici

Avantajele unui implant dentar într-o singură zi

implant dentar intr-o singura zi

Avantajele unui implant dentar într-o singură zi

Pacienții care doresc să-și reabiliteze atât estetic, cât și funcțional întreaga dantură, pot profita acum de ofertă promoțională pentru un implant dentar într-o singură zi. Realizarea acestui tip de implant se face în esență la fel ca cel care presupune mai multe ședințe, ori vizite la cabinet. Ceea ce face ca totul să fie finalizat într-o zi, este abundență rapidă de proceduri realizate. Totodată poți opta pentru sistemul All-on-4 în care îți poți monta 4 dinți odată.

implant dentar intr-o singura zi

Există numeroase afecțiuni care pun în pericol în primul rând aspectul danturii, iar mai apoi sănătatea și integritatea dinților. Smalțul cu care este îmbrăcat dintele poate foarte ușor să se deterioreze de fiecare dată când mâncăm sau bem ceva mai acid. Placa bacteriană ce se instalează pe dinți, reușește prin acizii produși să ducă la scăderea pH-ului dintelui și la demineralizarea smalțului. Acesta, odată distrus necesită o foarte mare atenție deoarece datorită afecțiunilor care pot lua naștere, ne putem pierde foarte ușor dintele natural.

La Artimplant găsești o gamă largă de servicii, acum și la ofertă, prin care specialiștii noștri îți vor reda zâmbetul pe care l-ai ascuns din pricina problemelor de look. Este destinat în principal celor a căror dantură este în fază terminală și își fac mari griji din punct de vedere estetic, dar și celor cu proteze, care-și doresc o dantură fixă.

În ce constă implantul dentar într-o singură zi

Băuturile acidulate, sucurile de fructe, diverse alimente și chiar obiceiurile nesănătoase duc rapid la slăbirea sau chiar distrugerea învelișului protector al dintelui. De aici, mai este un mic pas până când acesta începe să semnaleze corpului că ceva este în neregulă.

implant dentar intr-o singura zi

În urma unei vizite la medicul stomatolog, acesta iți poate recomanda serviciile dentare care acum sunt la promoție, în funcție de problemele pe care le ai. Un aspect foarte important este înștiințarea făcută de către medic pentru această intervenție. El trebuie să aducă la cunoștință fiecărui pacient ce presupune intervenția, riscurile care pot apărea și tipurile de radiografii care trebuiesc făcute.

Pentru a evalua corect situația în vederea elaborării unui tratament, sunt necesare câteva investigații computerizate. Dacă în locul în care se trebuie efectuată procedura există resturi radiculare, acestea trebuie extrase. Ori daca dinții de lângă prezintă carii, trebuie tratate de urgență pentru a elimina riscul de infecție.

implant dentar intr-o singura zi

Implantul dentar constă într-un șurub metalic compus din titan sau zirconiu. Acesta preia rensposabilitatea unei rădăcini naturale. Se introduce la nivelul gingiei doar de către un chirurg dentar, un specialist maxilo-facial sau un parodontolog. În lipsa osului aveolar ori în cazul în care există o anomalie a acestuia, implanturile nu pot fi realizate. Orice afecțiune locală ori chiar dimensiunea insuficientă interzice realizarea acestuia.
Implantul dentar în 24 de ore se execută doar de către un specialist. Acesta, în primă fază implică o incizie la nivelul gingiei pentru a fi descoperit osul. Apoi, în funcție de particularitățile clientului, mai rămâne doar ca implantul să fie introdus.

Rădăcina artificială este doar o componentă. Aceasta vine la pachet cu bontul proteic peste care se va fixa coroana dentară.

implant dentar intr-o singura zi

Avantaje

  • Noua dantură este gata în timp record. Aceasta e pregătită să preia toate atribuțiile vechii danturi, imediat ce te-ai ridicat de pe scaunul dentistului.
  • Nu se impugn restricții de alimente sau băuturi. Poți consuma absolut orice iți dorești, imediat după intervenție.
  • Această procedură contribuie la conservarea osului aveolar precum și la sănătatea dinților alăturați deoarece:
  • Noua dantura nu poate forma carii.
  • Are un aspect natural, este perfect funcțională și are o durabilitate îndelungată. Daca o îngrijești și respecți sfaturile medicului, aceasta poate ține întreaga viață.implant dentar intr-o singura zi

Profită și tu de ofertele noastre și haide să-ți redai cel mai de preț accesoriu printr-un implant dentar într-o singură zi, aflat acum la promoție.

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp