Clinica stomatologica Art Implant desfasoara in aceasta perioada servicii dentare acreditate, respectand legile in vigoare si normele de igienizare cu multiple filtre, pentru a preveni infectarea pacientilor si personalului cu virusul Covid-19 sau alte boli infectioase. Directivele date de Ministerul Sanatatii si Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania pot fi citite aici

Beneficiile unui implant dentar la Art Implant

Beneficiile unui implant dentar la Art Implant

Dintii sunt singurele parti din corp care nu se refac si au nevoie de un ajutor profesionist. Deseori, cariile, extractiile sau chiar lipsa de calciu si vitamina D pot duce la o dantura precara, ingreunand procesul de masticatie.

Cu un implant dentar poti intari structura danturii si sa uiti de durerile uzuale, la rece, cald sau dulce. Tehnica revolutionara, cu aparatura performanta, este sigura si rapida, putand acoperi pana la un numar de 4 implanturi, cu sistemul All-on-4.

Fie ca ai nevoie de implanturi dentare separate, grupate sau pentru sustinerea protezei dentare, specialistii nostri dentisti vor avea grija ca fiecare pas sa fie facut in cele mai sigure conditii si fara durere.

Tehnicile de anestezie sau cele de inhalosedare sunt disponibile atat pentru cei mici, cat si pentru adulti, inlaturand totodata comuna “teama de dentist.”

Cine poate apela la procedura de implant dentar?

Implantul dentar este indicat persoanelor care au maselele sau dintii afectati pana la radacina. In urma procesului de curatare/ de slefuire a dentinei se poate ajunge la nivelul gingiei si este necesara o interventie pe nerv. Eliminarea nervului poate fi succedata de un implant dentar, dar in primul rand, trebuie facuta o curatare a dintilor alaturati, ca procesul sa fie 100% sigur si igienic.

Pentru a evita durerile asociate in acea zona a maxilarului, cariile trebuie curatate si plombate, chiar daca e vorba de un singur implant.

De asemenea, persoanele varstnice, care nu mai au o dantura puternica, pot apela de asemenea la implantul dentar All-on-4 pentru a sustine proteza dentara.

Indiferent de varsta pacientului, implantul aduce numeroase beneficii persoanei in cauza:

– Procesul de masticatie este usurat, muscatura fiind realizata pe toate maselele si pe toti dintii

– Implanturile au aceeasi culoare cu dintii naturali si ofera danturii un aspect sanatos

– Dintii de langa implant se mentin drepti si curati

– Intrucat golurile sau dintii lipsa, pot conduce la un aspect inestetic, implantul dentar scade riscul folosirii unui aparat dentar prin mentinerea danturii drepte

– Dispare riscul unei infectii dentare, prin tratarea si curatarea in profunzime a radacinii, a nervului si prin protejarea gingiei

– Se poate realiza rapid prin implantul dentar intr-o singura zi, printr-un flux rapid de proceduri de ultima ora.

Realizat cu un surub din titan sau zirconiu, implantul dentar poate fi montat in maxilar sau in arcada superioara, cu anduranta pe toata viata.

– Implantul dentar nu permite atrofierea osului din zona afectata si elimina riscul unei carii la nivelul radacinii

– Iti ofera un confort psihic si mai multa incredere in zambetul tau.

Cum se mentine un implant dentar?

Pentru a pastra implantul ani in sir trebuie mentinuta o igiena orala zilnica. Periajul dentar, curatarea cu ata dentara si apa de gura asigura protejarea danturii, fara sa lase placa bacteriana in urma. Cu cat mediul este mai curat si mai igienizat, cu atat dintii naturali si implanturile se vor mentine mai mult.

De asemenea, evitarea fumatului si a bauturilor acide sunt indicate, pentru a pastra dintii albi.

Programeaza-te pentru un consult profesional la cabinetul nostru si suna-ne la 021.321.11.11 / 0731.321.111, sau la 0758. 096.020, pentru urgente! Cu un implant dentar la Art Implant iti asiguri sanatatea dentara, dar mai ales increderea de a zambi larg!

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp