Clinica stomatologica Art Implant desfasoara in aceasta perioada servicii dentare acreditate, respectand legile in vigoare si normele de igienizare cu multiple filtre, pentru a preveni infectarea pacientilor si personalului cu virusul Covid-19 sau alte boli infectioase. Directivele date de Ministerul Sanatatii si Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania pot fi citite aici

Ce tip de aparat ortodontic mi se potrivește?

Ce tip de aparat ortodontic mi se potrivește?

 

Montarea unui aparat ortodontic este o alegere importantă în reconfigurarea dinților. Cu o varietate de produse de calitate, tehnică profesionistă, medicii noștri dentișți sunt gata să îți redea zâmbetul pe buze. Aparatura germană, dar și metodele moderne fac că fiecare intervenție stomatologică să fie o experiență plăcută, utilă și mai ales, fără durere.

Îndreptarea dinților nu ține numai de aspectul fizic, ci asigură o masticație normală. Fără procesul de masticare precis, digestia devine mai dificilă, apărând ulterior și tulburările digestive.

Medicii dentișți recomandă folosirea aparatului dentar, la orice vârstă, fiind indicat atât adolescenților care au dantura în dezvoltare, cât și persoanelor adulte, care au suferit anumite afecțiuni fizice.

În urma unei consultări și a radiografiilor, se hotărăște împreună cu pacientul, ce aparat ortodontic să fie montat și pe ce perioadă.

Art Implant este mereu actualizat cu ultimele tendințe în stomatologie și oferă cele mai noi și eficiente aparate dentare, gata să-ți aducă un rezultat încântător, în cel mai scurt timp.

Ce tip de aparat ortodontic pot alege?

Aparatele dentare se împart în două categorii mari: vizibile, pe arcadă din față, sau invizibile. Create special pentru cei care țîn la înfățișarea publică, aparatele invizibile sau transparente sunt printre cele mai populare metode pentru a corectă formă dinților.

Un alt trend care s-a răspândit în rândul adolecentilor este aparatul ortodontic cu brakeți colorați.

Susținem înclinația spre lumea plină de culori și de aceea, punem la dispoziție și aparate dentare multicolore.

Dimensiunile aparatelor au devenit tot mai reduse pentru a nu leza buza sau gingia, indiferent pe ce arcadă ar fi pus.

Aparatele invizibile sunt aparatele Safir, care se montează pe partea din față a dinților, fiind accesorizate cu brakeți transparenți și pietre strălucitoare, ce aduc un plus de eleganță. Ușoare și confortabile, aparatele Safir rămân printre cele mai căutate în rândul femeilor, ce vor un look glamour.

Astfel, îmbini cu succes rafinamentul zambetului tău, cu funcționalitatea unui aparat ce îți corectează dinții.

Un alt tip de aparat este cel transparent ce ia formă dinților, ca o gutieră. Acesta se realizează personalizat, după preluarea unui mulaj de pe dantură.

Tot la categoria celor discrete, intră și aparatele montate în spatele dinților. Efectul de îndreptare este similar cu cel montat în față, dar este mult mai discret.

Copiii pot fi ajutați să vorbească mai clar, să pronunțe corect și să aibă masticație normală, datorită aparatelor dentare mici, care pot fi decorate chiar cu ilustrații și brakeți colorați.

Ce conține un aparat dentar?

Elementele unui aparat dentar sunt:

-Brackeṭii – piesele din metal, ceramică, plastic sau safir care sunt prinse de fiecare dinte

– Arcul – cunoscut în limbajul uzual că „sârma” care uneşte brackeṭii între ei;

– Ligatura – porţiunea care uneşte brackeṭii de arc şi care prezintă diferite grade de flexibilitate, în funcţie de pacient;

– Banda elastică – o componentă opţională menită să controleze mişcarea maxilarului pentru a stabili unghiul de deschidere al gurii.

Pentru a obține rezultate dorite, vino la Art Implant și lasă-te pe mâinile specialiștilor noștri. Un aparat ortodontic performant și ușor este cu siguranță alegerea cea mai bună pentru a-ți îndrepta dantura și pentru a te bucura din plin!

Luna aceasta avem promoție la aparat ortodontic Safir cu 3900 lei, în loc de 4500 lei!

 

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp