Cele mai bune servicii dentare la promoție

servicii dentare la promoție

Cele mai bune servicii dentare la promoție

Clinica stomatologică Art Implant îți pune la dispoziție și în anul 2020 servicii dentare la promoție, pentru ca tu să-ți redai zâmbetul strălucitor în cel mai scurt timp. Echipa a dat mereu dovadă de profesionalism prin medici experimentați și aparatură de ultimă generație. Împreună au reușit să realizeze și cele mai complicate intervenții prin proceduri și tratamente complexe și non-invazive.

servicii dentare la promoție

Dacă alegi să ne treci pragul, vei observa că Art Implant reușește să se deosebească complet de orice alt cabinet stomatologic. Una din principalele misiuni a fost să punem la dispoziția pacienților noștri servicii dentare pentru orice tip de problemă, realizate într-un timp cât mai scurt, fără pic de durere și la un preț corect. Pe de altă parte, am vrut să oferim fiecărui pacient un mediu în care acesta să se simtă confortabil. De aceea, sălile noastre sunt menite să reducă teamă și neliniștea lor, oferindu-le o stare de bine.

servicii dentare la promoție

Chiar dacă experiențele anterioare te-au făcut să eviți pe cât de mult posibil vizitele la medicul dentist, echipa Artimplant e gata să-ți demonstreze că tratamentele corect aplicate, nu vor stârni nici măcar o clipă disconfortul pacientului. Acum, cu servicii stomatologice la promoție, poți să-ți recapeți zâmbetul larg și sănătos mai repede decât te-ai așteptat.

În continuare îți prezentăm cele mai bune oferte de servicii dentare de care poți să profiți la maximum, dar și ceva inovativ pe piața din România.

Servicii dentare la promoție cu aparatură inovativă de ultimă oră

Discount de 50% pentru albire dentară cu laser  

Serviciul de albire dentară cu laser, acum și la promoție cu un discount de 50%, reușește să ofere pacientului dinți mult mai albi cu 8 respectiv 14 nuanțe în funcție de culoarea lor inițială. Procedura este una profesională, iar pentru 30 de minute de albire dentară cu laser, dantura ta va fi mereu mai impecabilă, iar efectul se menține până la 2 ani.

servicii dentare la promoție

Tratamentul de albire dentară cu laser nu prezintă niciun risc. Lumina emisă de laser este filtrată, iar căldura emanată nu va dăuna gingiei ori pulpei dentare. Indicat este ca pacienții să respecte o igienă corespunzătoare pentru a menține cât mai mult sănătatea și nuanța de alb a dintelui.

servicii dentare la promoție

Discount de 50% la plasmolifting pentru parodontoză – tratamentul numărul 1 în lume!

Tratamentul de plasmolifting pentru parodontoză este unul inovativ și a fost desemnat numărul 1 în lume de către medicii specialiști. Acesta presupune mai exact o regenerare din interior a gingiei. Serviciul de plasmolifting pentru parodontoză și nu numai este perfect pentru pacienții care au suferit intervenții chirurcale la nivelul maxilarului ori al gingiilor.

servicii dentare la promoție

Acesta acționează printr-un complex de multivitamine și plasmă trombocitară injectată în țesuturile moi care grăbește procesul de regenerare. Această metodă non-invazivă de plasmolifting pentru parodontoză acționează local, din interiorul țesutului și previne apariția microbilor, susținând și sistemul imunitar.

Discount de 50% pentru serviciul de chiuretaj gingival cu laser – pentru gingii inflamate și parodontoză

Serviciul de chiuretaj gingival cu laser este o metodă inovativă, non-chirurgicală și lipsită de durere. Fascicolul laserului este transmis printr-o fibră optică subțire care pătrunde în pungile parodontale și furnizează țesuturilor gingivale bolnave, efectele sale terapeutice. Soluția de chiuretaj gingival cu laser pentru problemele parodontale reprezintă un mare pas în fața luptei cu parodontoza.

servicii dentare la promoție

Bacteriile invadează țesuturile moi ceea ce face dificilă eliminarea lor prin intervențiile clasice, iar acest tratament de chiuretaj gingival cu laser are un efect bactericid mult mai eficient. Totodată acesta ajută la refacerea parțială a osului pierdut.

servicii dentare la promoție

Acestea sunt doar câteva din tratamentele stomatologice la promoție. Echipa Art Implant te așteaptă să descoperi o varietate de tratamente dentare la promoție accesând site-ul nostru.

 

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp