Clinica stomatologica Art Implant desfasoara in aceasta perioada servicii dentare acreditate, respectand legile in vigoare si normele de igienizare cu multiple filtre, pentru a preveni infectarea pacientilor si personalului cu virusul Covid-19 sau alte boli infectioase. Directivele date de Ministerul Sanatatii si Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania pot fi citite aici

Chiuretaj gingival cu laser – ce este și ce presupune acest serviciu

servicii dentare

Chiuretaj gingival cu laser – ce este și ce presupune acest serviciu

Tratamentul de chiuretaj gingival cu laser, sau detartrajul cum îl numim cu toții, presupune o curățare mai profundă a țesuturilor moi și a tartrului depus. Se recomandă folosirea în special în tratarea bolilor infecțioase ale parodonțiului dentar, atunci când gingia se inflamează.

Daca nu respecți vizitele periodice la stomatolog, este mult mai greu să-ți dai seama ce se întâmplă, iar în cele din urmă ești nevoit să apelezi la un medic specialist. În cauza tartrului depus, în timp osul se mănâncă încetul cu încetul. Lăsând totul la voia întâmplării, ne îndreptăm grăbit spre parodontoză, deoarece dintele se desprinde de peretele gingival și se formează un spatiu intre aceștia.

chiuretaj gingival cu laser

De acolo problemele se pot agrava, iar cavitatea bucală fiind o zonă foarte expusă, riști în cele din urmă să-ți pierzi dintele natural. La Art Implant ai cele mai bune servicii și tratamente dentare. Medicii noștri calificați și certificați internațional sunt gata să-ți pună diagnosticul corect după o mica vizită în cabinetul nostru. Tot ei sunt gata să-ți demonstreze că un tratament aplicat corect, nu presupune nici-un fel de durere.

La Art Implant găsești mereu servicii de calitate precum: albire dentară, fațete dentare, coroane, ortodonție și până la implant într-o singură zi sau chirurgie de regenerare și adiție osoasă. Pe site-ul nostru poți găsi acum servicii dentare la promoție.

servicii dentare la promoție

Ce este, când e recomandat și ce presupune acest tratament de chiuretaj gingival cu laser:

De cele mai multe ori, o igienă necorespunzătoare, fumatul, stresul de zi cu zi și chiar capacitatea scăzută a corpului de a se apară de infecții, duce în prim plan la gingivită. Pentru că aceasta nu vine însoțită de durere, ci doar de sângerări ale gingiei în timpul periajului și inflamația acestora, mulți dintre noi trecem cu vederea și nu urmăm un tratament corect.

chiuretaj gingival cu laser

Când i s-a acordat suficient timp, cauza devine deja o problemă. Deoarece gingia se desprinde de dinte și face loc adânc bacteriilor și microbilor să intre. În timp, acestea nu fac decât să distrugă tot mai mult din osul care susține dintele. Gingiile se absorb, scad în înălțime, iar mobilitatea dintelui devine foarte fragilă. Există mereu riscul de a cădea, iar dacă nu, trebuie extras.

Nu sta până în ultima clipă și haide la Art Implant pentru un consult de rutină efectuat de medici specialiști. La noi găsești o gamă variată de tratamente pentru orice problemă ai avea. Tot aici poți găsi servicii dentare la promoție pentru un zâmbet cât mai strălucitor și sănătos. Recomandat este ca în momentul în care ai sesizat prima problemă de sângerare a gingiei să o menții sub observație. Dacă periajul este efectuat corect sau cu o periuță electrică, iar sângerările nu dispar, este indicat să apelezi la medicul tău stomatolog pentru a preveni orice situație neplăcută.

chiuretaj gingival cu laser

Acesta, în urma unui consult iți va oferi cele mai bune indicații și tratamentul corect. De regulă, în primă fază acesta recomandă un detartraj pentru a elimina și cauzele care au dus la inflamație. Dupa ce placa bacteriană și tartrul au fost îndepărtate și este nevoie, se poate opta pentru serviciul de chiuretaj gingival.

Ce presupune serviciul de chiuretaj gingival cu laser:

Această procedură este una cu totul inovativă, fară intervenții chirurgicale și lipsită complet de durere. Laserul este așezat în paralel cu dintele și gingia acestuia. Fasciculul este trimis printr-o fibră optică subțire și oferă țesuturilor efectele sale terapeutice. Tratamentele cu laser au un efect antiseptic mult mai benefic asupta gingiilor. Totodată acesta ajută la regenerarea parțială a osului afectat de către microbi.

La noi pe site găsești servicii dentare la promoție. Acum, procedeul de chiuretaj gingival cu laser este la reducere cu -50%.

chiuretaj gingival cu alser

Daca vrei un consult de rutină sau părerea unui specialist, la Art Implant găsești mereu oamenii potriviți.

Pentru programari, ne gasiti la: 0731 321 111/ 021 321 111. Pentru servicii precum chiuretaj gingival cu laser, dar și altele, te așteptam pe site-ul nostru sau la adresa Bulevardul Corneliu Coposu, Nr 35, sector 3, București.

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp