Concurs 1 click = 1 zambet pretios

Concurs 1 click = 1 zambet pretios

Concursul Art Implant cu marele premiu de o albire dentara profesionala in valoare de 1400 lei, s-a incheiat.

Va multumim tuturor inscrisilor de participare si va asteptam pe paginile noastre de Facebook si Instagram Art Implant cu noi concursuri si promotii dentare.

 

Regulament Concurs Art Implant „1 click = 1 zambet pretios”

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului „1 click = 1 zambet pretios” (denumit in continuare„Concursul”) este Art Implant, cu sediul in Bucuresti, Bld. Corneliu Coposu, Nr. 35, Etaj 1. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

SECTIUNEA 2.LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 12 – 31 mai 2020 pe paginile de Facebook: https://www.facebook.com/ArtImplant/ si Instagram Art Implant: https://www.instagram.com/artimplant

Extragerea se va face pe 1 iunie 2020. Castigatorul va fi anuntat pe site, pagina de Facebook si Instagram Art Implant.

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Premiul va fi revendicat si realizat in Bucuresti, in cabinetul Art Implant.

Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/ si pe aplicatia de mobile Instagram.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorilor.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla de concurs de pe site www. Art-estetic.ro si paginile Art Implant de pe Facebook si Instagram. Participantii se pot inscrie in concurs in perioada 12 – 31 mai 2020, astfel:

  1. Intri pe Homepage www.artimplant.rosi te abonezi la Newsletter cu mailul tau
  2. Perioada de inscriere este 12-31 mai 2020, cu extragere pe 1 iunie 2020.
  3. Ne urmaresti pe Facebook: https://www.facebook.com/ArtImplant/ si Instagram https://www.instagram.com/artimplant pentru a vedea extragerea.
  4. Dupa ce ai castigat, ne suni pentru programare la 021.321.11.11 / 0731.321.111.

🔷Concursul se desfasoara pe site-ul 👉www.artimplant.ro si pe paginile de Facebook👉 https://www.facebook.com/ArtImplant/ si Instagram👉https://www.instagram.com/artimplant .

🔷Extragerea se face pe 1 iunie 2020 si castigatorul va fi anuntat pe site si intr-o postare dedicata pe Facebook si Instagram.

🔷Inscrierea se face DOAR in baza formularului de pe site. Alte comentarii cu emailul in postari nu se iau in considerare.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Tragerea de sorti va avea loc pe data de 1 iunie 2020. Se va acorda ca premiu:

O sedinta de albire dentara profesionala cu lampa Beyond in cabinetul Art Implant din Bucuresti

Mentiune. Utilizatorii care nu s-au inscris pe formularul de pe site, nu pot participa la tragerea la sorti.

Castigatorul va fi anuntat pe 1 iunie 2020, intr-o postare dedicata pe paginile noastre de Facebook https://www.facebook.com/ArtImplant/si Instagramhttps://www.instagram.com/artimplant si va trebui sa confirme premiul in 48 de ore si sa se programeze pentru tratamentul de albirea dintilor cu lampa Beyond in clinica Art Implant.

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorul va fi ales printr-o extragere pe random.org si ales pe data de 1 iunie 2020. Toti participantii la concursul „1 click = 1 zambet pretios” trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

Castigatorul va primi si un mail de notificare.

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

Castigatorului concursului i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului pe data de 1 iunie 2020 dupa incheierea extragerii, astfel: i se va afisa numele pe site, pe pagina Art Implant de pe Facebook si Instagram intr-o postare dedicata.

In cazul in care castigatorul nu trimite in 48 de ore confirmarea si informatiile solicitate de Organizator prin acelasi mecanism, acesta va extrage altii noi. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 1 iunie 2020, ora 23.59 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook Art Implant. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe https://www.facebook.com/ArtImplant/

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze impozitul datorat pentru Premiile acordate Participantilor castigatori ai Concursului.

SECTIUNEA 13. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Art Implant si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

 

URGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp