Concurs: Zâmbete Premiate – Premiu 500 EURO

Concurs: Zâmbete Premiate – Premiu 500 EURO

📢 CONCURS:ZÂMBETE PREMIATE – PREMIU 500 EURO 🦷

Vino la Clinica Art Implant, iar după tratament fă-ți un video în cadrul clinicii și postează-l pe Instagram împreună cu hashtag-ul #zambetepremiate. Acesta îți poate aduce un premiu în servicii personalizate stomatologice în valoare de 500 euro. Ne premiem pacienții! Premiem zâmbetele sănătoase!😁
Pentru a participa, urmărește pașii de mai jos👇:
 
1️⃣ Programează-te în perioada 22 martie – 12 aprilie 2021, pentru orice tratament stomatologic la noi în clinică
2️⃣ Realizează un video scurt în care menționezi ce procedură efectuezi și cum a fost experiența ta la Art Implant
3️⃣ Posteaza clipul la tine pe wall cu tag Art Implant + hashtag-ul #zambetepremiate
 
Asta e tot! Câștigătorii sunt extrași prin tragere la sorți folosind random.rog și vor fi anunțați pe 13 Aprilie. Mult noroc!

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului „Zâmbete premiate” este Art Implant, cu sediul în București, Bld. Corneliu Coposu, Nr. 35, Etaj 1. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit în continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost facută și informarea inițială.

2. LOCUL ȘI DURATA DESFĂȘURĂRII CONCURSULUI

Concursul se va desfășura în perioada 22 Martie – 12 Aprilie 2021 pe pagina de Instagram Art Implant. Extragerea va avea loc pe 12 Aprilie 2021. Câștigătorul va fi anunțat în exclusivitate pe pagina de Instagram Art Implant https://www.instagram.com/artimplant/

3. DREPTURI ȘI CONDIȚII DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în România, care respectă condițiile prezentului regulament și care urmează indicațiile prezente în acest Regulament pentru a-și valida participarea.
Premiul va fi revendicat și realizat în București, în clinica Art Implant.
Nu pot participa angajați ai organizatorului, ai agenției de publicitate și ai celorlalte companii implicate în această acțiune, precum și rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare aparține în exclusivitate al participantului care îndeplinește condițiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat în situația în care o persoană furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale.
Pentru a putea participa la Concurs, participanții trebuie să aibă un cont de Instagram, completat cu o adresă de email validă și nume / prenume reale. Dacă nu aveți cont de utilizator vă puteți creea un cont nou pe aplicația de mobile Instagram.

4. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanți la înscrierea în concurs exclusiv în scopul anunțării și identificării câștigătorilor.

5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina de Instagram Art Implant. Participanții se pot înscrie în concurs în perioada 22 Martie – 12 Aprilie 2021, astfel:
1. Programează-te în perioada 22 Martie – 12 Aprilie 2021, pentru orice tratament stomatologic la noi în clinică
2. Realizează un Insta Video scurt cu tine în clinică după procedură în care ne spui despre experiența la Art Implant, și poți câștiga un tratament personalizat în valoare de 500 euro
3. Postează Insta video-ul la tine pe wall cu hashtagul #zambetepremiate
4. Follow paginii noastre de Instagram https://www.instagram.com/artimplant/ și fii la curent cu marea extragere de pe 12 Aprilie 2021 prin random.org
– Câștigătorul va fi anunțat pe pagina Art Implant, printr-un comentariu la concurs și o postare individuală cu numele celui care se va bucura de premiu.
– Premiul constă într-un tratament stomatologic personalizat, în valoare de 500 euro.
– Nu uita să pui profilul tău la public.
– În concurs se pot înscrie persoanele peste 18 ani.
– Durată desfășurare 22 Martie – 12 Aprilie 2021
– Voucherul de 500 euro are valabilitate 3 luni de la anunțarea câștigătorului

6. PREMIILE CONCURSULUI

Tragerea la sorți va avea loc pe data de 12 Aprilie 2021.
Se va acorda ca premiu:
Un voucher în valoare de 500 euro constând într-un tratament stomatologic personalizat.

7. DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORULUI

Câștigătorul va fi ales prin extragere folosind random.org pe 12 Aprilie 2021. Toți participanții la „Zâmbete premiate” trebuie să îndeplinească condițiile Regulamentului.
Câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Instagram Art Implant https://www.instagram.com/artimplant/

8. NOTIFICAREA ȘI PREDAREA PREMIULUI

Câștigătorului concursului i se va aduce la cunoștință rezultatul concursului pe data de 12 Aprilie 2021 după încheierea extragerii, astfel: i se va afișa numele pe pagina de Instagram Art Implant https://www.instagram.com/artimplant/

9. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricăror consecințe directe sau indirecte ce pot apărea ca urmare a postării unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe instagram.com

10. ÎNCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va înceta de drept la data de 11 Aprilie, ora 23:59 și poate înceta înainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forță majoră – de natură a face imposibilă derularea.

11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil în mod gratuit pe Instagram Art Implant în bio. Prin participarea la acest Concurs, participanții sunt de acord să se conformeze acestui Regulament. Orice modificări ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe https://www.instagram.com/artimplant/

12. TAXE ȘI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul se obligă să calculeze, să rețină la sursă și să vireze impozitul datorat pentru Premiile acordate Participanților câștigători ai Concursului.

13. LITIGII

În cazul unor litigii apărute între Art Implant și participanții la concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor române competente.

MECANISM

Zâmbete premiate

*tratament stomatologic personalizat in valoare de 500 de euro

Primăvara la Art Implant începe cu zâmbete fericite. Înscrie-te în concursul nostru și poți câștiga un voucher de 500 de euro, pe care să-l folosești pentru tratamente dentare personalizate.

Programează-te în perioada 22 martie – 12 aprilie 2021, pentru orice tratament stomatologic la noi în clinică

Fă-ți un Insta video scurt cu tine în clinică după procedură în care ne spui despre experiența la Art Implant, și poți câștiga un tratament stomatologic în valoare de 500 euro

Postează video-ul la tine pe wall cu #zambetepremiate

Follow paginii noastre de Instagram https://www.instagram.com/artimplant/ și fii la curent cu marea extragere de pe 12 aprilie 2021 prin random.org.

-Câștigătorul va fi anunțat pe pagina Art Implant, printr-un comentariu la concurs și o postare individuală cu numele celui care se va bucura de premiu.

-Premiul constă într-un tratament stomatologic personalizat, în valoare de 500 euro.

-Nu uita să pui profilul tău la public

-În concurs se pot înscrie persoanele peste 18 ani.

-Durată desfășurare 22 martie-12 aprilie 2021

-Voucherul de 500 euro are valabilitate 3 luni de la anunțarea câștigătorului.

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp