Continuă să zâmbești cu ajutorul noilor fațete dentare Hollywood smile

Continuă să zâmbești cu ajutorul noilor fațete dentare Hollywood smile

Recuperează-ți zâmbetul pentru totdeauna cu aceste modele din ceramică de fațete dentare Hollywood smile. Procedura se face relativ repede, iar tu vei avea o dantură dreaptă, perfectă și strălucitoare. Acestea nu se aseamănă deloc cu coroanele dentare, fiind un proces non-invaziv și fără durere.

fatete dentare

Pentru o precizie exactă, întreaga procedură de frezare e executată pe calculator, în cele mai mici detalii, pentru ca îmbinarea să fie perfectă. Acoperind partea frontală a dintelui, au în principal un rol estetic, dar și de protecție a dinților. Pe lângă albirea dentară, acestea schimbă complet aspectul, poziția și mai ales forma danturii. Aceste învelișuri sunt formate din pelicule de ceramică, deoarece imită cel mai bine dintele și oferă toată transluciditatea naturală.

Se mai pot executa și din zirconiu și compozit prețul fiind redus, pentru cei care doresc o alternativă ieftină și eficientă la albirea dentară 3 D.

Când este recomandată aplicarea acestor fațete dentare

Fațetele dentare sunt recomandate celor care au o culoare nemulțumitoare, iar albirea dentară nu dă rezultate. De cele mai multe ori suferim pigmentări ale danturii din cauza alimentelor dulci, a celor puternic colorate, a fumatului sau a cafelei.

fatete dentare

Aceste fațete dentare au rolul de a acoperi dintele pentru a-i oferi o alura plăcuta, sclipitoare. Problemele îngălbenirii dinților degenerează și odată cu înaintarea în vârstă.

Fațetarea mai este recomandată celor care au suferit intervenții stomatologice, iar dinții prezintă o formă inestetică. Daca alimentația nu mai este corespunzătoare, apare carența de vitamine și minerale, iar dacă igiena orală zilnica nu este corectă, în scurt timp va fi afectat smalțul dintelui.

fatete dentare

Odată cu această procedură, vin și unele avantaje. Deoarece acoperă dintele original, alimentele puternic colorate, cafeaua sau tutunul nu-l vor mai afecta pe cel natural. Dinții vor deveni albi fară a mai fi nevoie să apelezi la procesul de albire dentară. Partea de dantură care este acoperită de această lucrare este întâi curățată și pregătită cu atenție de medici. Pentru un rezultat perfect, trebuie să avem un start perfect.

Când nu este recomandată o fațetă dentară

În primul rând trebuie să știi că igiena orală este și va rămâne un factor extrem de important. Deși fiecare dinte în parte este șlefuit pentru ca îmbinarea să se producă perfect, sunt cazuri în care fațetarea nu este recomandată sau nu se poate efectua. Procesul nu poate fi realizat la pacienți ce prezintă o dantură nealiniată, cu anomalii de structură.

fatete dentare

Învelișurile din ceramică sunt cu grad mare de rezistență, însă totuși au nevoie de o osatură puternică și sănătoasă care să le susțină.

Trebuie să se înțeleagă faptul că fațetele dentare sunt doar învelișuri protectoare cu rol estetic și protector al smalțului. Acestea se vor integra perfect în gingie, dar tu trebuie să acorzi în continuare atenție mare igenei orale. Fațetele nu rezolvă cariile sau implantul dentar care trebuie efectuat. Această procedură a ajuns în scurt timp populară fiind un rapid mod de a rezolva multiple probleme de estetică dentară.

fatete dentare

Tratamentul stomatologic se realizează în doua ședințe, acestea rămân albe pe toată durata purtării și sunt extrem de durabile. Obține și tu un rezultat perfect într-un timp foarte scurt cu ajutorul acestor fațete dentare Hollywood smile!

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp