Despre noi

Art Implant – clinică stomatologică de lux este specializată în servicii dentare ce beneficiază de tehnologie de ultimă generaţie şi de o echipă de medici cu experienţă.

Misiunea noastră este să oferim pacientului nu doar cele mai bune soluţii pentru problemele lui stomatologice, dar şi o experienţă care să-l convingă de faptul că tratamentele potrivite nu cauzează dureri, nu impun restricţii alimentare pe termen lung, iar stomatologii pot fi pe cât de profesionişti, pe atât de prietenoşi.

Ambianţa cabinetelor contribuie din plin la această impresie, întrucât sălile noastre nu se aseamănă deloc cu cabinetele clasice de stomatologie. Viziunea estetică a clinicii Art Implant a fost menită să reducă anxietatea pacienţilor, să le ofere acestora o stare de bine şi să evite aspectul rece, impersonal al cabinetelor medicale.

Oferim planuri de tratament personalizate pentru a acoperi toate nevoile stomatologice, în cel mai scurt timp şi la un preţ corect. Gama noastră de servicii include implantologie, chirurgie de regenerare osoasă, faţete sau coroane dentare, ortodonţie, pedodonţie, inhalosedare atât pentru copii cât şi pentru adulţi şi endodonţie. Pentru toate aceste specializări, dispunem de tehnologie modernă, aplicată cu ajutorul unor instrumente performante şi a procedurilor perfecţionate de către specialiştii noştri. Aceştia îţi stau la dispoziţie fie că ai o problemă estetică sau funcţională.

Prioritatea noastră eşti tu şi asta transpunem de la primul pas în clinica noastră până la zâmbetul larg cu care vei părăsi clădirea, la finalul tratamentului.

URGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp