Bogdan Iliant

Dr.Bogdan Iliant
General
 • Despre
  Absolvent al Facultatăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș. Dr. Bogdan Iliant este Medic stomatolog generalist şi şi-a început activitatea în anul 2006, având o experienţă de peste 15 ani în domeniu. Mai mult decât atât, deţine competenţe în laser dentar și injectare cu acid hialuronic. Este recunoscut pentru starea de bine pe care le-o transmite pacienţilor săi, ajuntându-i pe aceştia să se elibereze de fobia faţă de medicul stomatolog.
  Născut într-un orășel din județul Prahova, n-am fost atras de la început de agitația capitalei. Din această cauză am preferat să studiez stomatologia la UMF Târgu-Mureș, unde am și profesat după terminarea facultății (2005). Dorul de casă a fost cel care m-a încurajat să accept provocarea Bucureștiului.
  Am ales stomatologia, pentru că atunci când eram copil mă atrăgeau în mod deosebit artele plastice și, în general, orice lucru migălos. Cu timpul s-a dovedit că alegerea pe care am făcut-o a fost inspirată. Mi se potrivește munca de cabinet, atenția la detalii, privirea de ansamblu asupra lucrărilor complexe, noile provocări zilnice, să faci tot ce îți stă în putință ca pacientul să plece cu un zâmbet larg și să conștientizezi că acel zâmbet ți se datorează și tie (în general este o muncă de echipă, de cele mai multe ori interdisciplinara, deci meritul se împarte).
  Am avut noroc să îi cunosc pe colegii de la Art Implant, iar decizia de a mă alătura acestei echipe a fost o chestiune de câteva secunde. Simt că sunt respectat și că este locul potrivit unde pot evolua ca medic și ca om. Aici pot să dau ce am mai bun pentru ca rezultatul final să ne bucure pe toți, atât pe colectivul medical, cât și pe client.
  Consider că nimic nu e imposibil atâta timp cât îți dorești suficient de mult. Dacă azi ai reușit să fii puțin mai bun decât ieri, ai câștigat. Sunt un perfecționist (deși ăsta poate fi și un defect uneori, mi-l asum) și cred că principala luptă pe care o duci este cu tine însuți. Totuși, niciodată nu e o rușine să recunoști când ceva te depășește. În astfel de momente este recomandat să ceri părerea unui coleg mai experimentat.
  Pe lângă meseria mea, iubesc muzica, știința și mașinile sport. În timpul liber ador să cânt la chitară electrică (muzica mă ajută să mă concentrez mai bine în viața de zi cu zi) și să urmăresc competiții sportive la tv. Vacanța mea ideală este într-un sejur alături de persoana iubită, pe Coasta de Azur.
 • Certificate
  Deţine certificate din cadrul a numeroase cursuri la care a participat, printre care:

  “The future of dentistry is here”, 23-24 martie 2018, Braşov
  “The basic injection techniques of fillers” din cadrul Princess Academy, 30 mai 2015.
  “The Use of Lite Touch Er: YAG Laser in Dentistry”, 01-02 martie 2019, Bucureşti.
URGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp