Clinica stomatologica Art Implant desfasoara in aceasta perioada servicii dentare acreditate, respectand legile in vigoare si normele de igienizare cu multiple filtre, pentru a preveni infectarea pacientilor si personalului cu virusul Covid-19 sau alte boli infectioase. Directivele date de Ministerul Sanatatii si Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania pot fi citite aici

Cristofor Derioiu

Dr.Cristofor Derioiu
Medic Primar, Director Art Implant (CEO), Specialist Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala, Implantologie
 • Despre
  Dr.Cristofor Derioiu, Medic Primar, Director Art Implant (CEO), Specialist Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala, Implantologie artimplant.ro.
  Dr. Cristofor Derioiu este absolvent al UMF Carol Davila București fiind medic cu specializare în chirurgie buco-maxilo-facială ( OMF).
  Cu pasiune, dr. Derioiu a investit mult timp în formarea sa profesională și este recunoscut de către pacienții pentru tratamentele sale reușite. Acesta a devenit medic primar și își desfășoară activitatea profesională și în cadrul Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-maxilo-facială Prof. Dr. Dan Theodorescu.
  Este calm, precis iar prioritatea lui este ca fiecare pacient să fie tratat cu maxim interes. Cu o experiență în domeniu de peste 10 ani, Dr. Derioiu realizează intervenții chirurgicale și implanturi la cele mai înalte standarde.
 • Realizari
  A realizat până în prezent numeroase intervenții chirurgicale (Sinus lifting fenestrat și intern, GTR- gided tissue regenation, Transplant de os autogen, Splitting crestal, Extracții dinți incluși, Implanturi dentare, Fracturi maxilare, Extirpare Tumori etc.).
URGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp