Cristofor Derioiu

Dr.Cristofor Derioiu
Medic Primar, Director Art Implant (CEO), Specialist Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala, Implantologie
 • Despre
  Dr.Cristofor Derioiu, Medic Primar, Director Art Implant (CEO), Specialist Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala, Implantologie artimplant.ro.
  Dr. Cristofor Derioiu este absolvent al UMF Carol Davila București fiind medic cu specializare în chirurgie buco-maxilo-facială ( OMF).
  Cu pasiune, dr. Derioiu a investit mult timp în formarea sa profesională și este recunoscut de către pacienții pentru tratamentele sale reușite. Acesta a devenit medic primar și își desfășoară activitatea profesională și în cadrul Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-maxilo-facială Prof. Dr. Dan Theodorescu.
  Este calm, precis iar prioritatea lui este ca fiecare pacient să fie tratat cu maxim interes. Cu o experiență în domeniu de peste 10 ani, Dr. Derioiu realizează intervenții chirurgicale și implanturi la cele mai înalte standarde.
 • Realizari
  A realizat până în prezent numeroase intervenții chirurgicale (Sinus lifting fenestrat și intern, GTR- gided tissue regenation, Transplant de os autogen, Splitting crestal, Extracții dinți incluși, Implanturi dentare, Fracturi maxilare, Extirpare Tumori etc.).
URGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp