Mocanu Laura- CEO

P

Dr.Mocanu Laura- CEO
Ceo Art Implant, Specialist implantologie, parodontologie şi reconstrucţii protetice
  • Despre
    Dr.Mocanu Laura, CEO ART IMPLANT, cu o experienta in domeniu de peste 10 ani, a participat la numeroase Cursuri si Congrese de specialitate in Romania dar si in strainatate (Anglia, Franta, Germania, Dubai, America, Turcia, etc.). Este o persoana pasionata de tot ce inseamna Medicina Dentara, in special Estetica Dentara si Implantologie, “perfectiunea” fiind scheletul pe care isi cladeste de fiecare data toate planurile de tratament. In toate tratamentele dentare, pune pe primul loc calitatea actului medical si stabileste inca de la prima consultatie, o relatie solida bazata pe incredere si corectitudine intre medic si pacient. Respectul fata “om” este primordial, si a impus in cadrul Clinicii ART IMPLANT, o moralitate fata de tot ce inseamna legatura dintre partea medicala (medic, tratamente) si pacient, transformand astfel un bussines medical in medicina in adevaratul sens al cuvantului, facuta pentru nevoile si sanatatea oamenilor.

“Stomatologia este o artă! Desigur, nu una din cele șapte celebre si nu chiar toată stomatologia. Insa, cea despre care vorbim noi, este ridicată la rang de artă de catre cea mai speciala Clinica Dentara din Europa: ART IMPLANT! Specializată în Implantologie,Chirurgie OMF, Estetica Dentara, Ortodonție, Protetică si nu numai, clinica-muzeu de la kilometrul „0” al Românie, a fost creată pentru toți pacienții care vor servicii de inalta calitate, respect, tehnologie de ultimă oră, siguranță și grijă, la preturi foarte accesibile!
Este exact ce și-a dorit dr. Laura Mocanu, antreprenor al Clinicii ART IMPLANT, când a deschis, în urmă cu sapte ani, cele mai elegante cabinete dentare din Europa, din dragoste pentru oameni și pentru meseria pe care o practică. Clinica nu este doar frumoasă, ci dispune si de cea mai performanta aparatura: unituri dentare de ultimă generație din colecția Castellini, cameră intraorală, inhalosedare, centrifuga PRF, aparat de radiologie cu cel mai mic senzor din lume si multe altele.Vechea construcție victoriana de pe bd. Corneliu Coposu nr.35, nu poate fi asociată cu ideea de clinica stomatologica. Îi treci pragul, urci scara în spirală și auzi o voce caldă ”Poftiți! Bine ați venit!”. Încerci în zadar să percepi mirosul acela de cabinet stomatologic și te miri că ți-a dispărut teama de dentist. Nu te poți gândi la ea, pentru că ești mai atent la canapelele brodate, la ramele aurite ori la statuile ludoviciene. Iar când realizezi că ești într-o sală de așteptare ești invitat în cabinet, în aceeași atmosferă, unde beneficiezi de o experienta de neuitat! Cu siguranta Clinica Dentara Art Implant ofera servicii stomatologice de „7 stele” si va invita sa incepeti o calatorie cu destinatia: „Zambetul Perfect”!