Mocanu Laura

P

Dr.Mocanu Laura
CEO Art Implant, Specialist implantologie, parodontologie şi reconstrucţii protetice
  • Despre
    Dr.Mocanu Laura, CEO ART IMPLANT, cu o experienta in domeniu de peste 10 ani, a participat la numeroase Cursuri si Congrese de specialitate in Romania dar si in strainatate (Anglia, Franta, Germania, Dubai, America, Turcia, etc.). Este o persoana pasionata de tot ce inseamna Medicina Dentara, in special Estetica Dentara si Implantologie, “perfectiunea” fiind scheletul pe care isi cladeste de fiecare data toate planurile de tratament. In toate tratamentele dentare, pune pe primul loc calitatea actului medical si stabileste inca de la prima consultatie, o relatie solida bazata pe incredere si corectitudine intre medic si pacient. Respectul fata “om” este primordial, si a impus in cadrul Clinicii ART IMPLANT, o moralitate fata de tot ce inseamna legatura dintre partea medicala (medic, tratamente) si pacient, transformand astfel un bussines medical in medicina in adevaratul sens al cuvantului, facuta pentru nevoile si sanatatea oamenilor.

“Stomatologia este o artă! Desigur, nu una din cele șapte celebre și nu chiar toată stomatologia. Însă, cea despre care vorbim noi, este ridicată la rang de artă de către cea mai specială Clinică Dentară din Europa: ART IMPLANT! Specializată în Implantologie,Chirurgie OMF, Estetică Dentară, Ortodonție, Protetică și nu numai, clinica-muzeu de la kilometrul „0” al României, a fost creată pentru toți pacienții care vor servicii de înaltă calitate, respect, tehnologie de ultimă oră, siguranță și grijă, la prețuri foarte accesibile!
Este exact ce și-a dorit dr. Laura Mocanu, antreprenor al Clinicii ART IMPLANT, când a deschis, în urmă cu șapte ani, cele mai elegante cabinete dentare din Europa, din dragoste pentru oameni și pentru meseria pe care o practică. Clinica nu este doar frumoasă, ci dispune și de cea mai performantă aparatură: unituri dentare de ultimă generație din colecția Castellini, cameră intraorală, inhalosedare, centrifugă PRF, aparat de radiologie cu cel mai mic senzor din lume și multe altele.Vechea construcție victoriană de pe bd. Corneliu Coposu nr.35, nu poate fi asociată cu ideea de clinică stomatologică. Îi treci pragul, urci scara în spirală și auzi o voce caldă ”Poftiți! Bine ați venit!”. Încerci în zadar să percepi mirosul acela de cabinet stomatologic și te miri că ți-a dispărut teama de dentist. Nu te poți gândi la ea, pentru că ești mai atent la canapelele brodate, la ramele aurite ori la statuile ludoviciene. Iar când realizezi că ești într-o sală de așteptare ești invitat în cabinet, în aceeași atmosferă, unde beneficiezi de o experiență de neuitat! Cu siguranță Clinica Dentară Art Implant oferă servicii stomatologice de „7 stele” și vă invită să începeți o călătorie cu destinația: „Zâmbetul Perfect”!

URGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp