Fațete dentare – tot ce trebuie să știi despre intervenție

Fațete dentare – tot ce trebuie să știi despre intervenție

Alege Fațetele dentare Hollywood smile și transformă-ți zâmbetul în una dintre cele mai atrăgătoare calități ale tale. Se recomandă atunci când îți dorești să schimbi forma, culoarea sau poziția danturii.

Hollywood smile sau de ce să alegi fațete dentare

Alege faţete dentare Hollywood smile realizate din pelicule subţiri de ceramică. Acoperă dintele şlefuit în prealabil și îi oferă un aspect mai plăcut. Ele se integrează bine în gingie şi preiau fără probleme funcţiile dinţilor.

Aceste porţiuni subţiri de ceramică sunt de mai multe tipuri. În funcţie de gradul de acoperire al dintelui (unele nici nu necesită şlefuirea acestuia, fiind atât de subţiri încât redau luminozitatea lui). Însă toate oferă o aderenṭă perfectă şi sunt suficient de rezistente pentru a garanta durabilitatea. Procedura include şi un adeziv special care se aplică pe dintele supus intervenţiei.

Aplicarea fațetelor dentare

Înainte de a începe intervenția, discuţia cu pacientul este foarte importantă pentru a stabili modificările dorite de acesta cu ajutorul faţetelor dentare. În plus, medicul stomatolog va face recomandări în funcţie de culoarea celorlalţi dinţi, fizionomia şi eventualele probleme dentare existente.

Ulterior, după preluarea modelului dinţilor de către tehnician, următorul pas opţional este şlefuirea dinţilor implicaţi. Unele faţete nu necesită acest procedeu pentru că sunt create special pentru a fi aplicate direct pe dinte, în forma lui originală. În final, acestea îmbracă dintele cu ajutorul unui adeziv special şi schimbă aspectul acestuia.

Avantaje după intervenție sau cum viața ta va deveni mai frumoasă

În primul rând, dinṭii vor deveni albi fără a apela la albirea dentară. Cafeaua, tutunul şi alte elemente cu potenţial de colorare nu vor mai lăsa pete pe dinţii tăi. În al doilea rând, dinţii cu forme neregulate vor avea un aspect unitar, iar dinții sparţi, fisuraţi, rupţi, cu plombe inestetice sau cu pauze vor avea un aspect sănătos şi plăcut.

Programează-te astăzi la un control!

Când nu îți recomandăm fațete dentare

Fațetele dentare Hollywood smile nu se recomandă în cazul abraziunii dentare accentuate, la fel și în situaţia în care dinţii sunt foarte înghesuiţi sau în cazul în care condiţia lor presupune posibila lor îndepărtare. De asemenea, dacă igiena orală se realizează de obicei superficial, trebuie sa îṭi schimbi aceste obiceiuri înainte de a apela la acest serviciu stomatologic.

Sfaturi sau ce trebuie să faci după intervenție

Urmează cu stricteţe recomandările medicului priving igiena orală, pentru că faţetele dentare nu exclud carierea dinţilor din spate. Înainte de a te programa, trebuie să te gândești foarte bine dacă îţi doreşti această intervenţie, pentru că ar putea presupune şlefuirea dintelui iar acest proces este ireversibil. Iar în final, nu pune presiune pe dinţi, pentru că faţetele pot pica sau se pot sparge. Asta înseamnă să nu muşti alimente dure şi să nu îţi scrâșnești dinții.

Discută despre toate aceste aspecte cu specialiştii noştri şi decide ce tip de faţete dentare se potrivesc cel mai bine danturii tale. Profesioniştii Centrului Art dispun de toate informaţiile necesare pentru a lua împreună cea mai bună decizie.

Te așteptăm pe Bld. Corneliu Coposu, Nr. 35, Etaj 1, București, Sect.3.

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp