Igienizare dentara gratuita la tratamente dentare peste 1000 lei

Igienizare dentara gratuita la tratamente dentare peste 1000 lei

Igienizare dentara gratuita la tratamente dentare peste 1000 lei

Pastreaza-ti sanatatea cu serviciul de igienizare dentara profesionala si imbunatateste-ti aspectul danturii, intr-o singura procedura. Pe langa igiena orala realizata la domiciliu, tratamentul de detartraj, periaj profesional si airflow trebuie efectuat cel putin de doua ori pe an. Acum, poti beneficia de acest serviciu gratuit, la orice tratament dentar efectuat in clinica, peste 1000 lei.

Prin asanarea si curatarea dintilor si a gingiilor se sustine si procesul de refacere al florei orale si digestive. Intregul sistem imunitar consta in echilibrul florei digestive. Halena poate fi un semn ca aceasta are de suferit. Aceasta se formeaza in prezenta bacteriilor de pe suprafata dintilor si a limbii, sub forma unei pelicule transparente ce se depune pe limba si dinti.

Care sunt pasii in igienizarea dentara profesionala:

  1. Detartraj
  2. Periaj profesional
  3. Air flow

1. Detartrajul se face  pe suprafata supragingivala (smalt) si subgingivala (partea cimentata) a dintilor. Tartrul este una din cele mai intalnite probleme dentare, ce se formeaza din placa dentara, in timp intarindu-se si pigmentand dintii spre zona gingiei. Tartrul cauzeaza halena si afecteaza sanatatea gingiilor provocand  parodontoza sau gingivita. Prin detartrajul cu chiureta, sau cu laser, sau cu ultrasunete, se curata zonele greu accesibile dintr-o singura sedinta.

2. Cu periajul profesional se elimina placa bacteriana de pe suprafata dintilor, inclusiv din zonele greu accesibile. Totodata se indeparteaza si pigmentatiile dintilor. Acestea pot surveni  in urma consumarii alimentelor bogate in zaharuri sau a vinului rosu, a cafelei sau a fumatului. Prin aceasta etapa, se lustrieste si suprafata dintilor, oferindu-le un aspect stralucitor.

3. La air flow se introduce o cantitate de aer cu bicarbonat de sodiu, ce curata in profunzime spatiile interdentare. Acest proces se efectueaza pe ambele arcade, si are ca scop indepartearea resturilor de placa bacteriana, cat si a reminiscentelor de tartru.

Prin igienizarea dentara profesionala se imbunatateste aspectul gurii, al mirosului si se reduce riscul de apartie a cariilor, parodontozei, gingivitei.

Programeaza-te acum la 021.321.11.11 / 0731.321.111 pentru a profita de aceasta oferta dentara si nu uita sa verifici si celelalte servicii stomatologice premium.

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp