Implant dentar ieftin – dantură perfectă de la A la Z

Implant dentar ieftin – dantură perfectă de la A la Z

Acest procedeu reprezintă cea mai bună soluție pentru înlocuirea dinților pierduți, iar datorită serviciului acum la promoție, cu un implant dentar ieftin îți poți recăpăta sănătatea dinților. Restaurarea danturii aduce un mare beneficiu atât estetic, cât și funcțional, încât pacientul nici nu va simți prezența lui, iar acesta se va comporta normal.

Chiar dacă trebuie să înlocuiești doar un dinte, mai mulți ori chiar întreaga dantură care se află în fază terminală, prin această modalitate îți îmbunătățești radical calitatea vieții dinților, iar implantul preia funcționalitatea întocmai dinților naturali. La Artimplant complexele legate de problemele dentare pot fi rezolvate fără durere, iar procedura este una non-invazivă pentru restul dinților dacă aceștia nu prezintă urme de deteriorare.

Ce este implantul dentar și cum se realizează

Acest tip de tratament e menit să rezolve problema dinților lipsă și să redea încrederea pacienților în zâmbetul lor. Implantul dentar este un șurub metalic care înlocuiește rădăcina unui dinte natural afectat și pierdut. Poți profita acum de întreg serviciul care este la promoție, în timp ce totul este realizat la îndrumarea medicului implantolog. Inserarea implantului se poate face imediat după ce locul extracției s-a vindecat, iar dinții alăturați nu prezintă carii sau risc de infecție. După perioada de legătură a osului și suprafața implantului, se va atașa bontul care poate fi încărcat cu coroane dentare, punți sau proteze.

Dacă optezi pentru asta, trebuie să ai în vedere unele aspecte. În primă fază este foarte important ca întreaga situație să-ți fie explicată, ca să înțelegeți ce presupune această intervenție. După o consultație la medicul specialist, e nevoie de o serie de investigații computerizate pentru a evalua corect afecțiunea dentară și tratamentul care trebuie aplicat.

Dacă există carii, lucrări neterminate sau alte extracții, acestea trebuie rezolvate înainte de procedura de implantare în sine. Dinții de lângă care prezintă semne de deteriorare trebuie tratați de urgență pentru a evita complet riscul de infecție.

 

 

Materialul din care este realizat este foarte important pentru succesul intervenției. Acesta este în cele mai multe cazuri din titan pur. Inițial se creează o rădăcină artificială în osul maxilarului acolo unde dintele lipsește. Apoi, la suprafață, pe bolțul proteic se atașează o coroană sau o proteză fixă sau detașabila. Spre deosebire de  tratamentele tradiționale prin punte, implantul elimină complet sacrificarea parțială a dinților alăturați. Aceștia necesitau extragerea nervilor, obturarea de canal și șlefuirea lor.

Avantajele unui implant dentar ieftin

După intervenția chirurgicală în care se pierde un dinte, implantarea trebuie să se facă cât mai rapid posibil. Altfel poate exista risc de carie la nivelul rădăcinii și ceilalți vor tinde să se încline spre acel gol. Tratamentul vine cu numeroase beneficii. Totodata este unul acceptabil din punct de vedere financiar, iar acum este la promoție. Avantajele sunt urmatoarele:

  • dacă pacientul menține o igienă orală sănătoasă, dinții pot rezista toată viața
  • după realizarea procedurii nu se impun restricții pe lungă durată privind alimentația sau masticația
  • nu se pot forma carii
  • contribuie la conservarea osului alveolar precum și la sănătatea dinților alăturați
  • au aspectul unui dinte natural și redau încrederea

Acest tip de intervenție reprezintă o investiție inteligentă pe termen lung, așa că profită acum de prețul promoțional, și bucură-te de realizarea unui implant dentar ieftin care-ți redă zâmbetul strălucitor.

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp