Implant dentar Megagen redus la 1799 lei, (de la 2200 lei) si radiografie panoramica inclusa

Implant dentar Megagen redus la 1799 lei, (de la 2200 lei) si radiografie panoramica inclusa

Beneficiaza pana pe 30 octombrie de o noua promotie stomatologica: Ai 400 lei reducere la Implant dentar Megagen cu toate accesoriile incluse, doar la 1799 lei. In pachet primesti GRATUIT radiografie panoramica + consult + plan de tratament personalizat.

Totodata ai posibilitatea de a plati in rate.

Un implant dentar Megagen este o solutie dentara moderna, prin care se inlocuieste un dinte sau chiar mai multi. Acesta poate fi facut dintr-o singura procedura sau din mai multe sedinte. Medicii stomatologi recomanda implantul Megagen pentru rezistenta lui, pentru accesoriile de calitate, care sunt incluse in pret si pentru pretul accesibil.

Pana pe 30 octombrie, beneficiezi de un implant dentar Megagen Any One, cu accesorii biocompatibile incluse, la 1799 lei.

Orice implant dentare Megagen Any One, iti aduce gratuit si un consult dentar cu plan de tratament si radiografie panoramica.

Dulciurile, lipsa de calciu sau accidentele fizice, pot duce la fracturarea sau deteriorarea dintilor. In timp se formeaza bacterii de la resturile alimentare, dulciurile extra rafinate, alimente cu un continut de zahar ridicat, sucurile carbogazoase, etc. Acestea se depun sub forma de tartru sau placa bacteriana, rezultand cariile. Daca dintii nu au fost curatati la timp, cariile adanci duc la lezarea dintelui. Implantul dentar inlocuieste dintii lipsa sau dintii afectati, oferindu-le aspectul dintelui natural, redand gurii procesul corect de masticatie.

In ce consta un implant dentar Megagen

Un implant dentar are urmatoarele componente:
⦁ Pivot
⦁ Bont proteic
Coroana dentara ceramica

In cazul lucrarilor de tip all-on-4, se pun 4 implanturi in acelasi timp, dar cu doi pivoti si o punte.

Pivotul reuseste sa inlocuiasca radacina dintelui natural si sa ii preia functiile, fiind montat in zona osoasa a mandibulei. Acest surub este realizat din titan sau zirconiu, si este biocompatibil, fiind suportat usor de gingie. Este indicat sa se realizeze cand pacientul a ajuns la maturitate si procesul de crestere osoasa a incetat.

Bontul protetic este de forma unui capac, ce acopera pivotul, dar totodata sustine coroana dentara.

Coroana ceramica este ultimul element al unui implant dentar care poate fi si ea de mai multe feluri.  In prima faza se va realiza o coroana provizorie, iar apoi vei reveni la cabinetul stomatologic pentru coroana definitiva.

Stomatologii nostri recomanda coroanele de ceramica, portelan sau cele cu zirconiu. Printre cele mai utilizate sunt:

– coroane dentare din compozit

– coroane dentare metalo-ceramice

– coroane dentare integral ceramice

– coroane dentare din zirconiu

In plus, poti opta pentru  implanturi dentare intr-o singura zi, cu procese realizate mai rapid si coroana provizorie.

BONUSUL implantului este ca poti afla intreaga situatie la nivelul gurii, cu o radiografie panoramica + consult si plan de tratament personalizat.

Radiografia panoramica dentara este o metoda de investigatie, ce permite analiza in ansamblu a tuturor dintilor si a elementelor maxilo-faciale inconjuratoare. Se poate vedea osul maxilar si mandibula, sinusul maxilar, articulatiile temporo mandibulare si se poate stabili un tratament.

Programeaza-te pentru implanturi dentare Megagen si radiografii la 021.321.11.11 / 0731.321.111, Blv.Corneliu Coposu, Nr.35, Sect.3 Bucuresti.

 

 

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp