Implant dentar

Nota Implant dentar: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (57 note, media: 3.21 din 5)
Loading...Loading...
Implant dentar

Clinica Art Implant va pune la dispozitie o gama variata de implanturi, de cea mai buna calitate la cel mai bun pret. Toate interventiile sunt realizate de catre medici specialisti, intr-un mediu perfect steril in conformitate cu cele mai exigente norme Europene. Procedura de insertie a implantului este NEDUREROASA si se realizeaza intr-un timp foarte scurt cu ajutorul celei mai performate tehnologii.

2600RON
pretul variaza in functie de implant

Implant AnyRidge Megagen

Implant PREMIUM

• accesoriile sunt incluse(bont protetic,bont formare gingivala,accesorii laborator)

3200 RON

2600 RON

Implant dentar pret

StraumannSLA

Implant PREMIUM

• accesoriile sunt incluse(bont protetic,bont formare gingivala,accesorii laborator)

4300 RON

Implanturi dentare pret

StraumannRoxolid

Promotie !!!

Implant SUPER-PREMIUM

• accesoriile sunt incluse(bont protetic,bont formare gingivala,accesorii laborator)

5900 RON

5000 RON

Implanturi dentare pret

ZimmerTrabecular

Implant Top-PREMIUM

• accesoriile sunt incluse(bont protetic,bont formare gingivala,accesorii laborator)

6700 RON

implant dentar ArtImplant

Implant AnyRidge Megagen + Bont de zirconiu

Implant PREMIUM

• accesoriile sunt incluse(bont de zirconiu,bont formare gingivala,accesorii laborator)

3800 RON

Implant dentar pret

ONE DAY Implant AnyRidge (Implant si Coroana intr-o singura zi)

Implant PREMIUM

• pachetul contine: implant dentar,ghid chirurgical, bont protetic din ZIRCONIU, coroana protetica CAD-CAM

4500 RON

Implant dentar pret

Daca acum cativa ani solutia de inlocuire a unui dinte(sau a mai multor dinti), era puntea dentara, prin care trebuia sa sacrifici cel putin 2 dinti sanatosi pentru a putea realiza o astfel de lucrare, acum medicina dentara a evoluat la un alt nivel si astfel putem sa va inlocuim dintii pierduti fara a va afecta si alti dinti. Ultima inovatie si cea mai des folosita este: IMPLANTUL DENTAR.

implanturi dentare implant dentar ieftin preturi implant dentar

Pentru inceput va informam un aspect foarte important, care va va ajuta sa intelegeti mult mai bine ce inseamna implantul dentar:

Dintele este alcatuit din 2 parti:

A) Coroana dentara-partea din cavitatea orala pe care o vedeti si dumneavoastra;
B) Radacina-partea care se afla in os;

Aceste 2 elemente formeaza o unitate si anume: „Dintele”.

cost implant dentar cost implanturi dentare

De retinut! Daca o coroana o unui dinte a fost afectata (distrusa), dar radacina acestuia a ramas si poate fi tratata se poate realiza o coroana pentru a inlocui partea dintelui care lipseste. Pe acelasi principiu se bazeaza si implantul dentar (o radacina artificiala pe care vom pune o coroana dentara).

Implantul dentar reprezinta un ”surub”(cu spire), de dimensiuni ca si dintii naturali si este realizat fie din titan (cele mai multe dintre ele)-un metal 100% biocompatibil cu tesuturile umane, fie mai nou din zirconiu (element chimic din grupa metalelor-culoare alba) fiind si aceste biocompatibil cu tesuturile umane. Acest surub (implantul dentar) va inlocui o radacina (sau mai multe) care a fost pierduta in urma extractiei sau a altor complicatii, sau o radacina care nu mai poate fi salvata si va putea fi inlocuita de un implant.

implant dentar rapid implanturi dentare zirconiu preturi implanturi dentare

*Implantul dentar = surub cu filet = inlocuieste o radacina dentara*

Pentru inlocuirea unui dinte lipsa, nu este suficient doar implantul dentar, care practic este doar surubul introdus in os. In acest surub/implant dentar, se va insuruba(infileta) ceea ce noi numim bont ”protetic” = element ce completeaza implantul dentar si este situat pe partea exterioara a gingiei(intre dintii de pe arcadele maxilare,acolo unde lipseste coroana dentara). Peste acest bont protetic, noi vom atasa coroana finala – care poate fi realizata din diverse materiale: metalo-ceramica, zirconiu-ceramica, integral zirconiu, ceramica presata.

implant dentar Bucuresti Implanturi dentare Bucuresti implanturi dentare ieftine

Procedura de insertie a unui implant dentar

Desi pare foarte traumatizant, in realitate procedura nu este deloc complicata. Interventia se realizeaza sub anestezie locala si NU este nevoie de o anestezie generala sau inhalosedare, aceasta anestezie fiind suficienta pentru ca dumneavoastra sa NU simtiti absolut nici o DURERE. Ulterior medicul de specialitate realizeaza o incizie in gingie pentru a expune zona unde va introduce implantul. Cu ajutorul unei truse speciale de insertie a implantului (ce contine freze calibrate conform implantului), se foreaza in os si se obtine un tunel de aceeasi forma si dimensiune cu a implantului. La finalul procedurii se inchide gingia si se sutureaza (implantul este acoperit de gingie). Aceasta manopera de insertie a unui implant, dureaza intre 15-30 min, in functie de pozitia implantului si complexitatea cazului.

implant dentar rapid implanturi dentare

Important !!! Dupa insertia unui implant dentar se va astepta o perioada intre 3 si 6 luni denumita si perioada de OSTEOINTEGRARE. In aceasta perioada corpul uman va crea tesut osos nou,care se va depune in jurul filetelor implantului, pentru a se stabiliza foarte bine in interiorul osului. Dupa perioada de osteointegrare, pacientul se prezinta din nou la medicul de specialitate pentru a incepe procedura de incarcare(protezare/realizarea coroanei dentare finale).

Ce pot implanturile dentare sa faca?

  • Sa inlocuiasca 1 sau mai multi dinti.
  • Sa fie un suport pentru o lucrare protetica cu scopul de a elimina o proteza totala.
  • Sa fie suportul pentru protezele dentare totale, oferindu-le mult mai multa siguranta si confortabilitate.

implant dentar pret pret implanturi dentare implant dentar ieftin

Avantajele unui implant dentar fata de puntile dentare sau protezele dentare.

Estetic: Implantul dentar arata si se simte la fel ca dintii dumneavoastra naturali. Dupa ce implantul dentar s-a integrat in structura osului, el previne pierderea osoasa si retractia gingivala -fenomene care apar in cazul unei punti dentare. Astfel, daca optati pentru un implant dentar pentru a inlocui unul sau mai multi dinti, nu va sti nimeni niciodata ca aveti dinti inlocuiti.

Conservativ: Implanturile nu necesita sacrificarea dintilor adiacenti asa cum o impun puntile dentare, deoarece dintii vecini nu sunt implicati in suportul implantului.

Incredere: Implanturile dentare va permite sa zambiti, sa vorbiti si sa mancati din nou, confortabil si cu multa incredere. Ele sunt sigure si va ofera posibilitatea de a va comporta normal ca si cand ati avea dintii dumneavoastra naturali si va permit sa spuneti la revedere grijilor legate de tratamente dentare incorecte cu aspect estetic deficitar.

Reabilitare: Rata succesului data de implantul dentar creste continuu. Ele sunt considerate cea mai buna optiune pentru inlocuirea dintilor pierduti deoarece puntile dentare, protezele dentare vor trebui inlocuite de mai multe ori in viata, ajungand la un pret mult mai ridicat decat pretul unui implant care dureaza o viata.

implant dentar titan implant dentar bucuresti implanturi dentare Art implant

La ce sa va asteptati dupa tratament?

Dupa cum stiti dintii dvs. necesita o igiena foarte atenta si vizite regulate la medicul dentist. Implanturile dentare sunt la fel ca dintii dumneavoastra naturali si vor necesita aceeasi ingrijire. Pentru mentinere implanturilor dentare curate si fara tartru, spalati-le si curatati-le cu ata interdentara si nu uitati de vizita la medicul dentist care este obligatorie pentru a asigura durata implantului in os pentru o perioada indelungata.

Tratamente stomatologice fara durere Avantaje Inhalosedare Totul este posibil la Artimplant!