Echipa Laborator

ECHIPA

 

 

 

 

 

Razvan Cretu

Sunt o fire pragmatica si realista , cu o gandire analitica, imi place sa coordonez si sa organizez echipa, iar prin motivarea acesteia sa ne atingem scopurile propuse pe plan profesional.

Prin toleranta ridicata la stres, am putut depasi cu brio, impreuna cu colegii mei, toate situatiile intalnite,iar prin perseverenta si sociabilitate am reusit sa ne dezvoltam si sa crestem in acest domeniu

 

Ion Craciun

Am finaliat studiile in anul 1990, in Republica Moldova, oras Tiraspol.

Dupa finalizarea studiilor, am lucra o lunga perioada in Chisinau  si in fiecare an am mers la diferite cursuri de perfectionare , precum :

  • Curs de perfectionare in structurile metalo-ceramice, sustinut in Austria;
  • In Italia la compania Rhein 83, am urmat cursul de protezare pe implanturi, sisteme de scheletate, proteze elastice, etc.
  • Cursuri de ceramica sustinute de firma GC;
  • Cursuri de ceramica si design IVOCLAR;

Cu o experienta vasta de 30 ani in domeniu, pot afirma ca fiecare lucrare protetica in parte este unica prin caracteristicile ei, iar pentru mine fiind mereu o provocarede a realiza cele mai bune lucrari ceramice, prin design-ul, estetica si functionalitatea ei.

 

 

Roxana Nedelcu

Ma consider o persoana ambitioasa, meticuloasa, atenta la detalii si cu multa rabdare, calitatile necesare si primordiale pentru un tehnician denta de succes.

Am terminat studiile la Universitatea de Medicina si Farcmacie ,, Grigore T. Popa’’ Iasi in anul 2012.

Activez in cadrul laboratorului POSH DENTAL LAB de 6 ani , perioada in care am evoluat pe plan profesional, prin munca si devotament, dar si pe plan social prin integrarea si relationarea cu echipa.

 

 

 

URGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp