Lucrări protetice – pentru un aspect cât mai natural al danturii

servicii dentare

Lucrări protetice – pentru un aspect cât mai natural al danturii

ArtImplant este o clinică stomatologică de lux specializată pe servicii dentare și lucrări proteice. Aceasta deține un laborator de tehnică dentară datorită căruia execută lucrări protetice. Aici întâlnești o echipă de medici cu experiență, dar și aparatură cu tehnologie de ultimă generație.

Lucrări protetice

Tot la noi găsești oricând o părere și îndrumare din partea unui specialist, indiferent de problema care s-a ivit. Gama de servicii cuprinde numeroase proceduri precum: Implantologie dentară, chirurgie de regenerare osoasă, ortodonție, proteze dentare, fațete sau coroane dentare și chiar proceduri de inhalosedare pentru copii sau cei mai puțin curajoși.

Punem la dispoziția clienților noștri planuri complexe de tratament pentru a reuși să acoperim nevoile stomatologice ale acestora. Toate aceste specializări dispun de tehnologie modernă aplicată cu ajutorul unor instrumente performante și proceduri perfecționate de către medicii noștri.

3 categorii de lucrări protetice pentru o dantură cât mai sănătoasă

Coroane dentare

Acestea vin sub forma unui înveliș realizat din diferite materiale ce întregesc dinții afectați și îi protejează după ce aceștia au fost tratați.

coroane dentare

 • Coroane metalo-ceramice și integral ceramice: se apropie cel mai mult de culoarea naturală a dinților, iar tipul de ceramică este foarte dur.
 • Coroane din zirconiu: au o duritate aparte, fiind cel mai rezistent material folosit în stomatologie. Culoarea este albă, iar lucrările vor căpăta un aspect strălucitor.
 • Coroane din porțelan presat: sunt cele mai des folosite. Sunt realizate pe structură metalică, iar rezistența este foarte bună, oferind un aspect plăcut și natural.

Coroanele alcătuite integral din zirconiu, dar și cele din ceramică le găsești acum la un preț redus, așa că profită de ocazie și redă-ți zâmbetul strălucitor.

Fațete dentare

Acestea sunt niște pelicule foarte subțiri realizate din ceramică, menite să acopere dintele pentru a-i oferi un aspect mai plăcut. Se integrează și preiau funcțiile dinților fară niciun fel de problemă.

fatete-dentare

Oferă o rezistență puternică iar compoziția le garantează durabilitatea. Sunt de mai multe tipuri. Unele necesită șlefuirea dintelui în prealabil, altele sunt concepute în așa fel încât pot fi aplicate direct pe forma originală a dintelui. Avantajele acestor fațete dentare ar fi următoarele:

 • Dinții cu forme neregulate vor avea un aspect unitar
 • Dinții cu probleme inestetice vor avea un aspect sănătos și plăcut
 • Alimentele cu potențial de pigmentare nu vor mai lăsa pete
 • Aceștia vor deveni albi fară a mai apela la albirea dentară și
 • Dau dovadă de o durabilitate mare

Proteze dentare

Sunt lucrări protetice mobile ce reușesc să întregească dantura. Sunt mai multe categorii, și se prescriu de medicul specialist în funcție de numărul de dinți care trebuie înlocuiți.

proteze dentare

 

 • Proteză dentară scheletată: aceasta este o proteză mobilă, fiind unul din cele mai eficiente și moderne mijloace de refacere în cazul edentației, iar implantul este contraindicat din cauze generale. Se utilizează de cele mai multe ori când dinții rămași sunt suficienți pentru a susține aliajul metalic și au o rădăcină foarte bine implantată în os.
 • Proteză dentară totală: amplasarea ei se realizează chiar după extracția dinților, atâta timp cât medicul a luat măsurile și a făcut mulajul la o ședință precedentă. Trebuie modificată periodic, deoarece osul se remodelează pe măsură ce se vindecă.
 • Proteză dentară parțială: acestea reprezintă o alternativa a punților dentare. E sprijinită pe un cadru metalic care se atașează de dinții naturali rămași.
 • Proteză dentară acrilică: este o piesă protetică care reușește să înlocuiască o întreagă arcadă dentară. Baza protezei este alcătuită din rășini acrilice iar dinții pot fi din acril sau compozit. Aceasta se recomandă pacienților care nu pot beneficia de implanturi din anumite motive.

proteza dentara

 

Sălile de la ArtImplant sunt menite să-ți înlăture orice teamă de stomatolog, iar experiența medicilor noștri te va convinge că tratamentele potrivite nu cauzează dureri și nici nu impun restricții pe termen lung. Dacă-ți dorești o dantură sănătoasă și perfectă, apelează oricând la serviciile dentare oferite de către echipa noastră.

Tot aici vei găsi o varietate de lucrări protetice gata să-ți intregească dantura și să-ți ofere un zâmbet cât mai natural.

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp