Clinica stomatologica Art Implant desfasoara in aceasta perioada servicii dentare acreditate, respectand legile in vigoare si normele de igienizare cu multiple filtre, pentru a preveni infectarea pacientilor si personalului cu virusul Covid-19 sau alte boli infectioase. Directivele date de Ministerul Sanatatii si Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania pot fi citite aici

Metode eficiente de albire dentară acum la promoție

Metode eficiente de albire dentară acum la promoție

La Art Implant ai mereu cele mai bune servicii dentare, iar ca o veste bună pentru început de an, clinica iți pune la dispoziție metode eficiente de albire dentară acum la promoție. Zâmbetul este un accesoriu foarte valoros, tocmai de aceea trebuie să îl îngrijim și să-i menținem sănătatea. Cu un zâmbet larg, sănătos și strălucitor, vei fi mereu în centrul atenției și apreciat de cei din jur pentru frumusețea pe care o emani.

albire dentara

Cu aceste serviciile stomatologice oferite de Art Implant, albirea dentară nu a fost niciodată mai simplă sau mai plăcută. Metodele prin care iți asigurăm o curățare în profunzime și de durată a dinților fară ca aceștia să dezvolte vreo sensibilitate, ori să resimți vreun disconfort sunt: albire dentară cu lampa Beyond, sau albire dentară cu laserul la promoție de până la 50% discount.

Art Implant este un loc cu totul diferit față de cabinetele clasice și reci de stomatologie. La noi, serviciile de lux excelează, iar confortul pacienților și bucuria lor de a reveni doar pentru a se asigura că este totul în regulă, se află pe primul loc. Medici cu experiență mare în palmares și certificați international sunt aici să-ți demonstreze că absolut orice intervenție sau tratament aplicat corect nu implică nici măcar un moment durere, iar refacerea se realizează fară probleme.

Tot ce trebuie să știi despre albirea dentară cu lampa Beyond sau cea cu laser

Metodele clasice au fost înlocuite de tratamente și tehnici moderne prin care pacientului i se garantează un rezultat mult mai bun într-un timp mult mai scurt, iar acesta poate zâmbi larg din nou.

Albire dentară cu laser acum la promoție cu până la 50% discount

Printre cele mai căutate servicii dentare, procedura de albire a dinților este prima pe listă. Până acum, mulți dintre pacienți evitau acest tratament din cauza durerii provocate. O veste bună pentru toți este că metodele vechi au fost cu ușurință înlocuite de tratamente cu tehnologii laser, ultraviolete filtrate sau plasmă, create special pentru dinți.

albire dentara cu laser

Laserul reprezintă o evoluție mare în medicina dentară. Acesta selectează foarte atent țesutul bolnav fară a încălzi țesuturile din jur, reducând astfel durerea. Laserul nu necesită anestezie și poate fi folosit atât pentru copii, femei însărcinate, dar și de cei mai puțin curajoși.

La Art Implant ai servicii dentare la promoție, iar tratamentul de albire dentară este redus cu până la 50% discount. Rezultatele vor apărea în doar 20 de minute, iar dinții se vor albi cu 8 până la 14 nuanțe, în funcție de culoarea lor inițială. Efectele pot dura până la 2 ani, însă pacientul va trebui să respecte o igienă corespunzătoare a danturii.

albire dentara

Albire dentară cu lampa Beyond 

E o procedură nouă și non-invazivă prin care dinții tăi obțin o albire de la 8 cu până la 14 nuanțe. Această procedură constă în aplicarea unui gel de albire pe suprafața întregii danturi. Gelul este activat de către lampă printr-o sursă de lumină albastră puternică, dotată cu un sistem de filtrare avansat. Dinții nu vor suferi de sensibilitate la cald sau la rece datorită filtrelor create special prin care trece lumina. Astfel, căldura emanată nu dăunează gingiei și nu irită pulpa dentară sub nicio formă.

albire dentara

Tratamentul de albire cu ajutorul lămpii Beyond este garantat 100%. Chiar și după trecerea anilor, dinții tăi vor fi întotdeauna mai albi. Tot procesul constă 2 aplicări ale gelului a câte 20 de minute fiecare, iar după numai 40 de minute, dinții tăi for fi mai albi și mai strălucitori, iar așteptările tale vor fi întrecute cu siguranță.

Dacă iți dorești o dantură strălucitoare și ți-e teamă de cum vor avea efect metodele clasice prin care se încearcă acest rezultat, clinica stomatologică Art Implant este cea mai bună soluție pentru tine. Echipa noastră te așteaptă cu brațele deschise, gata să-ți ofere oricând metode eficiente de albire dentară la promoție.

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp