Orice implant dentar iti aduce 50% reducere la coroane dentare

Orice implant dentar iti aduce 50% reducere la coroane dentare

Orice implant dentar iti aduce 50% reducere la coroane dentare

Tehnologia moderna de inlocuire a dintilor vinecu o noua solutie dentara conceputa pentru a ajuta persoanele care doresc sa obtina un zambet perfect: un implant dentar rapid. Luna aceasta, pana pe 15 octombrie, daca iti pui un implant dentar in clinica noastra, ai 50% reducerea la coroanele dentare.

Acestea sunt realizate in laboratorul nostru, de tehnicieni atenti la detalii, gata sa-ti ofere coroane dentare cu aspect natural si alb.

implant dentar

Cand se recomanda implantul dentar

Indiferent de stadiul leziunii dintelui, fie ca este lipsa sau afectat de carii, implantul poate reface dintele complet. Implanturile dentare sunt potrivite pentru persoanele care au deja o structura maxilara bine dezvoltata si care nu sunt in procesul de crestere.

Implantul se monteaza in maxilar, dupa ce zona a fost curatata si dupa ce s-a obturat canalul. El e format dintr-un pivot, bont protetic si coroana dentara.  Surubul de titan sau zirconiu se introduce gingival in mandibula, sau in arcada superioara, devenind practic baza pe care se va fixa coroana ce va inlocui dintele lipsa.

La Art Implant, beneficiezi de implant dentar Straumann, cu accesorii premium, implant dentar Megagen, implant All on 4 sau sistem de 6 implanturi si proteze. In plus, poti alege sa ai implant dentar intr-o singura zi, in care se pune o coroana provizorie, ce va fi inlocuita de cea permanenta, la data stabilita impreuna in cabinet.

coroane dentare

Ce tipuri de coroane dentare poti alege

O coroana dentara este folosita pentru a imbraca in intregime un dinte deteriorat. Aceasta se poate face dupa mulaj sau digital. Cele mai moderne coroane sunt CAD-CAM (Computer Assisted Design – Computer Assisted Manufacture). Astfel, coroanele dentare sunt gata mult mai rapid, in doar o ora.

Cele mai cerute modele sunt coroanele ceramice, cunoscute si sub numele de portelan integral si coroanele din zirconiu.

Poti opta pentru:

  • – coroane dentare din compozit
  • – coroane dentare metalo-ceramice
  • – coroane dentare integral ceramice
  • – coroane dentare din zirconiu

Bucura-te de rezultate uimitoare si de o dantura sanatoasa cu gama de coroane dentare sau cu un implant dentar si programeaza-te la 021.321.11.11 / 0731.321.111.

 

 

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp