Profita de 30% reducere la coroane si fatete dentare

Profita de 30% reducere la coroane si fatete dentare

Obtine zambetul perfect pe care ti l-ai dorit intotdeauna cu noul de discount de 30% la coroane si fatete dentare

Fie ca vrei sa imbuntatesti forma dintilor, sa imbraci un dinte pentru a-l face mai rezistent, sau sa ai dinti mai albi, ai nevoie de coroane si fatete dentare.

La Art Implant, punem accent pe sanatatea danturii si pe functionalitate. De aceea, folosim aparatura de ultima ora, realizam coroane CAD, computerizate, cu o precizie la microni. Astfel, obtinem in cel mai scurt timp (cateva ore), o coroana sau o fateta care s-ar realiza in 2 saptamani. Tehnologia computerizata de ultima generatie ne ajuta sa cream coroane ceramice pentru a imbraca dintii, fara amprentarea clasica neconfortabila.

coroane dentare

Coroane ceramice sau fatete dentare- ce alegem?

Inainte de a alege intre coroane ceramice si fatete dentare, trebuie sa stim ce rol au.

  • Coroanele sunt folosite la repararea dintilor individuali care fie ca sunt afectati de o carie mare si sunt afectati in proportie de 50-70%. Coroanele mai sunt montate pentru a imbraca dintele, cand au fisuri sau daca dintele a fost spart. Implanturile dentare se fac neaparat cu o coroana ceramica. Aceasta ii ofera dintelui un aspect natural si este montata peste pivot si bont.
  • Exista diferite tipuri de coroane dentare in functie de materialul din care sunt realizate:– coroane dentare din compozit– coroane dentare metalo-ceramice

    – coroane dentare integral ceramice

    – coroane dentare din zirconiu

    Cele mai indicate si mai utile pe termen lung sunt coroanele ceramice, cunoscute si sub numele de portelan integral si coroanele din zirconiu. Particulele de zirconiu le fac foarte dure si rezistente si nici nu pigmenteaza restul dintelui natural pe care a fost montata coroana.

  • Fatetele dentare in schimb, au rolul de a albi dinti cu pana la 12-14 nuante si de a le crea un aliniament placut. Dintii sunt mai albi, mai puternici si mai protejati de carii sau alte afectiuni dentare. Pana la emiterea fatetelor permanent, se pot pune unele provizorii.

coroane si fatete dentare

Pasii in montarea fatetelor ceramice sunt:

1. Consultul si stabilirea nuantei de alb dorita

2. Curatarea dintilor in caz ca exista carii sau tartru. Se recomanda o igienizare profesionala. Nu se pot monta daca exista boli sau afectiuni si infectii la nivelul gingiilor.

3. Pregatirea dintilor pentru fatete prin slefuirea blanda

4. Aplicarea unui adeziv non-toxic special si montarea fatetelor.

Acestea sunt usor translucide, albe si nu se diferentiaza de aspectul dintilor naturali.

Vezi galeria noastra de pacienti fericiti cu coroane si fatete dentare si programeaza-te la: 021.321.11.11 / 0731.321.111, Blv.Corneliu Coposu, Nr.35, Sect.3 Bucuresti.

 

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp