Redă sănătatea danturii, cu noile coroane dentare de la Art Implant

Redă sănătatea danturii, cu noile coroane dentare de la Art Implant

La Art Implant ai parte de cele mai rezistente coroane dentare, concepute special pentru tine. Fiecare dinte este unic, tocmai de aceea, ți-am pregătit cea mai nouă tehnologie, gata să livreze soluții dentare, 100% personalizate. Cu o experiență vastă în stomatologie, dentiștii noștri realizează cele mai eficiente coroane dentare, ca tu să te bucuri de o dantură sănătoasă, fără durere.

 

Ce sunt coroanele dentare și cum se folosesc?

Coroanele dentare sunt o piesă centrală în reconstruirea danturii deteriorate, fiind potrivite chiar și pentru înlocuirea dinților ce au fost extrași. În cazul măselelor extrase se va folosi un implant dentar din titan sau zirconiu, care va ține loc de rădăcina, acționând ca un pivot central. Pe el va fi pus o nouă coroană dentară, în ton cu nuanța danturii, pentru un aspect natural și sănătos.

Rolul coroanelor dentare este acela de a proteja, de a îmbrăca dintele deteriorat pentru un proces de masticație normal, fără durere și sensibilități la rece, cald sau dulce.

Indicate în cazul pacienților care au suferit accidente fizice, deteriorări din cauza lipsei de calciu și D3 sau a celor cu o dantură precară, coroanele dentare mențin structura dintelui ani în șir.

Fiind concepute ca porțiuni protetice, acestea pot fi realizate din porțelan presat, zirconiu sau metalo-ceramică pentru a-i spori rezistența în timp.

Trebuie avut în vedere că dinții sunt mereu menținuti în mediul acid al salivei și în umiditate, dar și că sunt expuși mai ușor vătămării prin masticație și prin efectul zahărului asupra lor. Deteriorarea danturii se produce inevitabil, tocmai de aceea trebuie o grijă sporită în procesul de igienă dentară zilnică.

Și vizitele la dentist sau consultațiile o dată la 6 luni, te pot ajută să previi deteriorarea dinților.

Consultațiile cu un periaj profesional și un detartraj periodic sunt indicate pentru a curăța în profunzime dinții, mai bine decât o putem face noi acasă. Periajul, curățarea cu ață dentară și apă de gură ajută la menținerea unei danturi sănătoase, dar intervențiile la cabinetul stomatologic sunt mult mai ample și mai benefice dinților.

Cum se montează aceste coroane dentare? Este dureros?

Procesul de montare al coroanelor se face sub anestezie locală, fără că pacientul să simtă durerea pe parcursul procedurii. Mai întâi este necesară o radiografie pentru a verifica starea rădăcinilor dentare. Dacă totul este în regulă, se şlefuieşte partea deteriorată a dintelui, iar porţiunea rămasă liberă se amprentează pentru a se pregăti coroana de către tehnician. Această se realizează individual, după mai multe probe, pentru o masticație naturală, fără denivelări.

Până la definitivarea lucrării, pacientul poartă o coroană provizorie realizată din material acrilic şi lipită cu un adeziv special.

Fiecare coroană dentară este lucrată cu atenție, pentru a se îmbina perfect cu ceilalți dinți învecinați. Este necesară și o curățare a dinților de lângă coroana, înainte de a fi montată. Astfel, vor fi evitate complicațiile sau posibilele carii sau infecții.

Uită de durerile insuportabile cauzate de un dinte sau o măsea și vino la Art Implant pentru coroane dentare profesionale!


Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp