Redefineste-ti intreg zambetul cu ajutorul unui implant dentar

Redefineste-ti intreg zambetul cu ajutorul unui implant dentar

Ideal este să ne păstram structura danturii naturală, fară a apela la un implant dentar, însă când e necesar, această procedură este cea mai bună și mai rezistentă. Astfel, la Art Implant găsești servicii stomatologice de lux prin care poți să îți redai frumusețea naturală a danturii. Odată cu asta, zâmbetul tău va renaște iar tu vei avea mai multă încredere în tine. La clinica noastră stomatologică poți opta pentru un implant dentar într-o singură zi.

implant dentar

Acesta presupune un flux mai rapid al procedurilor prin care dintele este înlocuit. Un dinte cariat poate fi tratat prin mai multe proceduri stomatologice, iar astfel nu vei fi nevoit să renunți la dintele natural. Indiferent că e vorba doar de o mică carie sau de una mai avansată, medicii noștri stomatologi te vor îndruma în a face alegerea cea mai bună pentru dantura ta

Cuprins:
⦁ Ce este un implant dentar
⦁ Cum pot să îmi păstrez o dantură sănătoasă fară a apela la acest serviciu
⦁ Când și de ce este nevoie de un implant dentar
⦁ Avantajele unui implant

A. Ce este un implant dentar

Un implant dentar este alegerea ideală pe care poți să o faci când trebuie să îți înlocuiești un dinte sau chiar mai mulți. În lipsa unei igiene orale corecte sau corespunzătoare dinții pot fi afectați de mici depuneri cum ar fi: resturile alimentare, dulciurile extra rafinate, alimente cu un conținut de zahăr ridicat, sucurile carbogazoase, etc. Implantul dentar nu este nimic altceva decât o lucrare artificială, alcătuită din trei componente care la final redau aspectul dintelui natural, implicând și funcționalitatea acestuia.
Un implant dentar are următoarele componente:
⦁ Pivot
⦁ Bont proteic
⦁ Coroană

implant dentar

Pivotul care face parte din implantul dentar reușește să înlocuiască rădăcina dintelui natural și să îi preia funcțiile. Acest șurub este realizat din titan sau zirconiu, astfel este foarte bine suportat de către organism și foarte bine integrat în gingie. Este indicat să apelăm la un implant dentar doar atunci când mandibula a ajuns la maturitate și dezvoltarea a încetat.

Bontul protetic vine sub forma unui capac care acoperă pivotul dar totodată susține ultimul component al unui implant și anume, coroana dentară.

Coroana dentară este ultimul compus al unui implant dentar care poate fi și ea de mai multe feluri. Fiecare încercând să imite aspectul unui dinte natural cât mai bine. În primă fază se va realiza o coroană provizorie, iar apoi vei reveni la cabinetul stomatologic pentru coroana definitivă.

B. Cum pot să îmi păstrez o dantura sănătoasă fară a apela la acest serviciu

Esențial pentru fiecare din noi este să începem o igiena dentară corespunzătoare încă de la apariția primilor dinți. În urma unei vizite la medicul stomatolog pentru un consult, acesta iți poate spune care este pasta de dinți potrivită, ce tip de periuță să alegem și cum ar trebui să se realizeze curățarea dinților. Odată cu trecerea timpului este bine ca și alimentația să fie una favorabilă. Lipsa de calciu slăbește structura dintelui, iar asta poate favoriza apariția cariilor și extinderea lor într-o manieră mult mai rapidă.

 

a. Ideal este ca după fiecare masa să ne spălam pe dinți într-un interval de timp de 2-5 minute, fară a pune presiune pe gingii sau fară mișcări foarte rapide ce pot leza țesutul moale(gingia).

b. Pasta de dinți recomandată, împreună cu periuța potrivită și mișcările rotative pe țoață suprafață dintelui vor avea grijă că acesta să-și mențină sănătatea.

c. După spălare, ia ața dentară și elimină resturile din spațiile în care periuța nu a pătruns. Apoi, folosește dușul bucal pentru a fi sigur că a fost îndepărtat și ultimul rezid, iar în cele din urmă, clătește-ți gura cu apă dentară pentru cel puțin 20 de secunde.

C. Când și de ce este nevoie de un implant dentar

Probleme sau neplăceri vizavi de dantură pot apărea mereu, iar cauzele pot fi diverse. Astfel, gradul de disconfort resimțit determină procesul stomatologic la care iți va fi supus dintele care cauzează disconfort. Probleme ale danturii precum îngălbenirea treptată, pigmentarea acestora, cariile ori chiar fracturile pot fi rezolvate prin diferite servicii stomatologice. Atâta timp cât rădăcina dintelui este în stare perfectă și nu prezintă niciun semn de deteriorare, poți apela la tratamente alternative care să-ți redea frumusețea danturii.

Indiferent de problemă, dintele poate fi reconstruit cu ajutorul unor coroane dentare, iar dacă vrei să-i protejezi, poți alege oricând serviciul de fatete dentare Holywood smile. Îndepărtarea pigmenților proveniți de la alimente ori cariile de pe suprafața smalțului ce nu au reușit să evolueze pot fi tratate prin serviciul de obturatie fotopolimerizabila.

implant dentar

Implantul dentar

Acesta se va face doar la îndrumarea medicului specialist și când acesta constată că dintele împreună cu rădăcina nu mai pot fi salvate. Tocmai din acest motiv, igiena orală respectând toți pașii este esențială. Deoarece și cele mai insesizabile depuneri își vor găsi mediul perfect de dezvoltare la baza dintelui. În timp, bacteriile se adună, se dezvoltă și vor reuși să creeze un mic spațiu intre dinte și gingie. Astfel rădăcina este expusă și încet devine afectată. Odată afectată rădăcina dintelui, se fac demersuri pentru extracția acesteia și înlocuirea ei cu un implant dentar.

*este important ca procedurile pentru un implant dentar să fie făcute imediat ce gingia este vindecată după intervenție. Cu cât aștepți mai mult, cu atât aceasta se va subția și va face mai dificilă prinderea pivotului. Totodată, având un spatiu așa mare intre dinți, aceștia își pot deforma structura, iar în timp vei avea nevoie și de un aparat dentar pentru a-i îndrepta.

D. Care sunt avantajele unui implant dentar

⦁ Este eliminată necesitatea tratării dinţilor învecinaţi.
⦁ Implanturile dentare se simt şi arată la fel ca dinţii naturali. În plus, vei putea mânca alimentele preferate fără să simţi disconfort sau durere.
⦁ Vei renunţa la frustrările cauzate de problemele dentare, stima de sine va creşte mult şi vei putea zâmbi oricând doreşti.
⦁ Masticaţia se va desfăşura fără probleme.
⦁ Extrem de important este faptul că implanturile dentare nu se cariază. Însă va trebui să acorzi o atenţie sporită igienei orale.
⦁ Estetica iniţială poate fi refăcută perfect sau chiar îmbunătăţită.
⦁ Sunt durabile, rezistă mulţi ani, iar dacă le vei acorda îngrijirea corectă pot dura toată viaţa.
⦁ Chiar dacă costurile impantologiei nu sunt mici, investeşti în sănătatea ta şi acest lucru este extrem de important.

implant dentar

Indiferent de problemele de natură dentară pe care le întâlnești, la cabinetul nostru vei găsi mereu medici stomatologi pricepuți care te vor scăpa de orice neplăcere. Ne găsești pe Bd-ul Corneliu Coposu, nr 35, etaj 1, sector 3 București, sau la numerele de telefon: 021.321.11.11/ 0731.321.111. Opteaza pentru un implant dentar in clinica noastra stomatologica, iar la 5 implanturi de orice fel, ai unul gratuit!

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp