Clinica stomatologica Art Implant desfasoara in aceasta perioada servicii dentare acreditate, respectand legile in vigoare si normele de igienizare cu multiple filtre, pentru a preveni infectarea pacientilor si personalului cu virusul Covid-19 sau alte boli infectioase. Directivele date de Ministerul Sanatatii si Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania pot fi citite aici

Servicii de plasmolifting pentru parodontoză acum la promoție

chiuretaj gingival cu laser

Servicii de plasmolifting pentru parodontoză acum la promoție

La Art Implant găsești cele mai bune servicii dentare la promoție indiferent de problemă, dar și cele mai inovatoare tehnici aduse pe piața din Romania, cum ar fi servicile de plasmolifting pentru parodontoză acum la promoție.

plasmolifting pentru parodontoză

De peste 10 ani, clinica noastră reușește să stârnească încrederea tot mai multor pacienți și să ofere acestora tratamentele potrivite în vederea obținerii unui rezultat cât mai profesional. Datorită medicilor cu o vastă experiență în spate și certificați internațional, reușim să readucem zâmbetul strălucitor tuturor celor care ne trec pragul. Servicii dentare precum: albire dentară, implant într-o singură zi, coroane dentare, chirurgie de regenerare osoasă și nu numai, pot fi găsite la un preț corect, aplicând soluțiile potrivite.

Sălile de la Art Implant sunt menite să reducă anxietatea pacienților care au suferit intervenții mai puțin plăcute. Indiferent de problema pe care o ai, medicii noștri sunt aici doar că să te ajute și să-ți demonstreze că intervenția sau tratamentul aplicat corect poate fi făcut fără durere.

plasmolifting pentru parodontoză

Ce trebuie să știi despre tratamentul cu plasmolifting pentru parodontoză și ce presupune acesta:

Plasmolifting pentru parodontoză – sau regenerarea din interior, este o acțiune cu un complex de multivitamine și plasmă trombocitară ( celule sangvine cu rol de coagulare ). Aceasta este injectată la nivelul țesuturilor moi și are ca scop grăbirea procesului de vindecare. Întreg procesul de regenerare a țesuturilor este 100% inofensiv. Este axat pe folosirea de resusre proprii ale organismului. Această soluție mai are în componența sa hormoni de creștere ,ce se regăsesc și în celulele stem, și nu are vreun efect secundar.

plasmolifting pentru parodontoză

Dantura, ca și restul corpului nostru necesită o mare atenție, iar felul în care o păstram și îi menținem sănătatea influențează mult aspectul dinților și vitalitatea acestora. Alimentele dulci, fumatul, lipsa de vitamine sau înaintarea în vârstă, sunt doar câteva dintre elementele care în timp reușesc să afecteze integritatea danturii și să o pună în pericol. După toate acestea, gingiile sunt și ele afectate, iar pentru ca ele să poată susține structura danturii, trebuie să le protejăm cât mai bine. Tocmai de aceea, la Art Implant ai acum cea mai inovatoare metodă de pe piață prin care acestea se refac într-un timp mult mai scurt, indiferent de intervenția suferită.

Tot la noi găsești servicii dentare la promoție pentru a-ți reda din nou cel mai de preț accesoriu. Tratamentul cu plasmolifting acționează la nivelul gingiei și al țesutului moale, dar și la întărirea țesutului osos afectat, prin realizarea unei matrici de colagen care stimulează foarte bine sistemul imunitar. Medicii experți din întreaga lume sunt de părere că această soluție este una extrem de eficientă, cu rezultate impecabile, iar pacienții se pot bucura mult mai rapid de dantura lor, fară să mai stea zile întregi cu interdicții la alimente sau băuturi.

plasmolifting pentru parodontoză

Afecțiuni pentru care se recomandă tratamentul cu plasmolifting

afecțiuni ale gingiei: gingivită, alveolită, parodontoză

– implanturi dentare, celor care au suferit extracții sau intervenții chirurgicale la nivelul gingiei și maxilarului

– boli la nivelul parodonțiului (țesutul ce susține dinții)

– probleme la forma și structura dinților. Este indicat pacienților care vor să prevină folosirea unui aparat ortodontic.

– probleme de regenerarea osoasă

– probleme de refacere tisulară.

plasmolifting pentru parodontoză

Dacă-ți dorești o recuperare extrem de rapidă și fară disconfort, clinica stomatologică Art Implant este soluția perfectă. Cu servicii dentare acum la promoție, aceștia iți garantează un rezultat care să-ți întreacă așteptările. Alege unul din serviciile noastre, optează pentru tratamentul cu plasmolifting pentru parodontoză acum la promoție cu până la 50% discount și bucură-te de un zâmbet strălucitor și sănătos.

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp