Clinica stomatologica Art Implant desfasoara in aceasta perioada servicii dentare acreditate, respectand legile in vigoare si normele de igienizare cu multiple filtre, pentru a preveni infectarea pacientilor si personalului cu virusul Covid-19 sau alte boli infectioase. Directivele date de Ministerul Sanatatii si Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania pot fi citite aici

Servicii de stomatologie la prețuri promoționale- cadoul pentru o primăvară fericită

Servicii de stomatologie la prețuri promoționale- cadoul pentru o primăvară fericită

Primăvara numărăm zâmbetele și pacienții fericiți. La clinica noastră, medicii dentiști sunt mereu pregătiți să îți ofere servicii de stomatologie la prețuri promoționale, ca tu să te bucuri pe deplin.
Problemele dentare pot fi evitate de cele mai multe ori cu un consult la timp. Foarte mulți români aleg să se ducă la dentist, doar când îi deranjează un dinte sau o măsea. Din păcate, atunci când este resimțită durerea, caria a ajuns deja la nerv.
Pentru a preveni implanturile sau extracțiile, consulturile din șase în șase luni sunt cele mai bune soluții. Curățarea zilnică este foarte importantă, iar vizitele la dentist pentru detartraj sau periaj profesional îți asigură o dantură sănătoasă, ani în șir.
Dacă înainte, teama de dentist se manifesta cel mai adesea și reprezenta un impediment în tratarea dinților, acum există o serie de anestezice locale și aparaturi profesionale cu laser, ce nu lezează structura dintelui sau a gingiilor. Astfel, fiecare intervenție se va face fără durere, în cele mai sigure condiții.
Pentru că și cei mici au nevoie de o îngrijire specială, am creat secția de pedodonție, cu posibilitatea de inhalosedare. Copiii pot sta liniștiți și nu vor mai dezvolta o frică de dentist pe viitor, iar dantura se va dezvolta în parametri normali.

Luna martie aduce noi promoții la servicii de stomatologie profesionale:

Implant dentar de la 1799 lei
Implantul dentar este foarte util în cazul danturii precare, în cazul pacienților cu lipsă de calciu și D3, a căror dantură nu mai are structura dură. Deseori, dacă o plombă nu este pusă la timp, dentina se poate roade, lăsând dintele subțiat. Pentru a-i salva structura, se pune după ce au fost curățați și dinții adiacenți, un implant dentar și o coroană. Implantul are structură de titan sau zirconiu, pentru o compatibilitate perfectă cu gingia și maxilarul.


La Centru Art îți poți repara măselele care au suferit intervenții sau au fost deteriorate în timp, cu un implant dentar Dentium la 1799 lei ( redus de la 2.200 lei), cu toate accesoriile incluse.
Implantul poate fi îmbrăcat cu o coroană la culoarea dintelui, realizată din porțelan sau material metalo-ceramic. Implanturile protejează dantura de infecții și nu permite creșterea inestetică a dinților de lângă zona afectată.
Totodată el poate servi și ca bază pentru protezele dentare, atunci când este cazul.
O altă ofertă premium este data de implantul dentar Straumann la 4700 lei. Mulțumită tehnologiei nemțești și a materialelor de calitate, implantul dentar Straumann permite o vindecare în decurs de o zi.

Fațete dentare Hollywood Smile-1600 lei/ fațeta


Pentru cei care vor să zâmbească larg, Art Implant le pune la dispoziție fațetele dentare Hollywood Smile. Cu doar 1600 lei fațeta, îți poți reface dantura, cât ai bate din palme. Aceasta întărește dantura existentă și o susține pe tot procesul de masticație, fără să se carieze în timp.
Dinții albi sunt un simbol al frumuseții, al eleganței, iar cu aceste fațete profesionale, vei avea un aspect atrăgător, pe loc.

Aparat ortodontic Safir-la 3.900 lei față de 4500 lei, prețul vechi


Dinții drepți nu sunt un simplu moft. Aceștia ajută să ai o masticație corectă și previn intersectarea dinților, care devine dureroasă. În loc să se suprapună, dinții pot fi corectați, chiar și la maturitate, cu un aparat ortodontic Safir. Discret și elegant, acest aparat ortodontic este aproape invizibil, fiind indicat persoanelor care vor să arate perfect, în orice moment. Strălucitor ca un cristal, acest aparat menține funcționalitatea unui sistem clasic de îndreptare a dinților, cu partea estetică, a celor ce vor un look rafinat.

Alege și tu ce servicii stomatologice la prețuri promoționale ți se potrivesc și redă-ți zâmbetul mult visat!

Contactează-neURGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp