Albire dentara

image1

Albire dentara

ALBIRE DENTARA PROFESIONALA

Noi suntem creatorii de zâmbete, iar zâmbetul va fi întotdeauna la modă. Fiți și voi în trend și atrageți atenția tuturor cu zâmbetul dumneavoastră! Albirea dentară  nu a fost niciodată mai simplă și mai plăcută.

Noi venim în ajutor cu cele două metode de albire dentară în cabinet care vă vor asigura un zâmbet frumos, într-un timp scurt și fară durere.

Albirea dentară profesională se poate realiza cu laser sau cu plasmă și cu ultraviolete filtrate, speciale pentru dinți.

Rezultatele  uimitoare vor apărea după doar 30 de minute, iar dinții se vor albi până la 8 sau chiar 14 nuanțe

Efectele albirii profesionale durează până la 1-2 ani, însă această perioadă poate varia în funcție de stilul de viață al fiecărui pacient. În cazul în care există o igienă necorespunzătoare, se consumă alimente care pot păta dinții sau se fumează, durata poate fi redusă.

Există riscuri în urma albirii dentare cu laserul?

  • Cu siguranță singurul risc pe care îl veți avea în urma albirii dentare va fi admirația celor din jurul dumneavoastră.
    Mitul cum că dinții pot suferi de sensibilitate la cald sau la rece, este neadevărat întrucât lumina emisă de laser este filtrată și astfel căldura emanată nu va dăuna gingiei și nu va irita pulpa dentară.

Cat de albi vor fi dintii dupa procedura?

  • Pentru obtinerea unor rezultate garantate, tratamentul de albire dentara este personalizat si adaptat fiecarui pacient. In functie de culoarea lor initiala, dintii se vor putea deschide pana la 8 sau chiar 14 nuante. Recomandat in prealabil  este efectuarea unul periaj profesional si detartraj cu ultrasunete.

Cat de des putem apela la tratamentul de albire a dintilor?

  • Tinand cont ca efectele unei proceduri de albire pot dura intre 1 si 2 ani, in functie de igiena dentara, va recomandam sa nu exagerati cu numarul de tratamente de albire dentara deoarece puteti provoca neplaceri de alta natura.

Este albirea dentară cu Lampa Beyond o procedură sigură și eficientă?

  • Garantat 100 %,  tratamentul de albire cu ajutorul sistemului BEYOND este sigur și eficient, fiind un sistem avansat de filtrare a luminii.
    Avantajul albirii dentare cu Lampa Beyond este acela că și după trecerea anilor, dinții vor fi intotdeuna mai albi. Pentru DOAR 30 de minute,  păstrați-vă mereu zâmbetul impecabil!

Albirea dentară profesională cu LAMPA (BEYOND)

Albirea dentară cu lampa Beyond funcționează prin activarea gelului de albire printr-o sursă de lumină albastră puternică, dotată cu un sistem de filtrare avansată. Procedura de albire dentară cu lampa Beyond constă în 2 aplicări ale gelului de albire de câte 20 minute fiecare. După numai 40 de minute de la prima ședință, efectul de albire poate ajunge până la 8 sau chiar 14 nuanțe. Efectul rezultat în urma albirii cu lampa Beyond durează intre 1 și 2 ani. În funcție de igiena păstrată și poate fi menținut prin folosirea produselor de igienă dentară special concepute pentru acest obiectiv.

Albirea dentară profesională cu LASER

Laserul este considerat unul dintre cele mai bune dispozitive medicale pentru albire, dezvoltate special pentru cabinetele stomatologice. Tehnica albirii cu laserul este foarte simplă, sigură și rapidă. Aceasta constă în aplicarea unui gel de albire pe bază de peroxid de hidrogen activat de laser și care pătrunde în smalț.

Albirea dentară cu laser se realizează FĂRĂ DURERE și este cea mai puțin invazivă metodă de albire a dinților. Comparativ cu albirea cu lampă, smalțul este penetrat rapid de substanța de albire, iar contactul dintre acesta și gelul de albire este de scurtă durată. Tmpul de albire este redus la DOAR 20 minute.

3Rate
RON467
6Rate
RON234
9Rate
RON156
endodontia la microscop
URGENTE: 0735.851.853 021.321.11.11 0731.321.111 Whatsapp