Epilare definitiva

Sistemul bazat pe laser dioda Elysion Pro este cel mai nou aparat de epilare definitiva, conceput de celebrul brand spaniol Cocoon Medical, cu rezultate excelente pe orice tip de piele, indiferent de perioada anului. Spre deosebire de alte aparate sau tehnici prezente actual pe piata in vederea epilarii definitive, Elysion permite epilare definitiva si pe pielea bronzata sau foarte inchisa la culoare.

Elysion-Pro functioneaza pe principiul fototermolizei selective, distrugand  cu ajutorul caldurii si luminii, foliculii firelor de par aflati in derm, dar protejand in acelasi timp tesuturile inconjuratoare.

Foliculii produc pana la pubertate parul  velus – un puf fin. Raspunzand semnalului hormonal intens declansat la pubertate, o parte din foliculii pilosi se transforma si formeaza firele de par terminale, care sunt peri ce se ingroasa si se inchid la culoare. Scapa de griji si timp irosit cu tratamentul pentru epilare definitiva Bucuresti cu laser.


Procedura pentru epilare definitiva este nedureroasa si confortabila, gratie sistemului de raciere “crystal freeze” al aparatului. Acest sistem mentine o temperature constanta de 6 grade Celsius in varful aplicatorului, producand o senzatie placuta la nivelul pielii.

Se poate trata orice zona a corpului.

Tratamentul de epilare definitiva laser dioda este mai rentabil decat epilarea clasica in ceea ce priveste costurile. Adaptarea parametrilor in funcţie de fototipul pielii şi sensibilitatea fiecărei persoane, face ca Elysion pro sa poata trata orice tip de piele. indiferent de anotimp. 

Serviciul este mai rentabil decat epilarea clasica in ceea ce privesc costurile.

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile fiecarei persoane.

CUM TREBUIE PREGATITA PIELEA ÎNAINTE DE EPILAREA DEFINITIVA CU LASER ?

Se va renunța la smulgerea părului cu ceară sau cu aparatul de epilat cu cel puțin 4 săptămâni înainte.

Părul trebuie să fie ras cu lama cu câteva ore-o zi înainte de ședință.

Pentru siguranta maxima, este recomandata respectarea unui interval de 3 zile pre- si post- tratament persoanelor. care frecventeaza solarul sau celor care au parte de vacante in locuri insorite.

CÂTE ȘEDINȚE DE EPILARE DEFINITIVĂ SUNT NECESARE?

Studiile clinice efectuate la scară internațională, dar și experiența de lucru cu pacienții noștri, demonstrează că este necesar un protocol de doar 6 ședințe pentru eficiență maximă; în unele cazuri prelungindu-se cu maximum 2 ședințe.​

Acțiunea laserului diodă din aparatul Elysion  distruge în totalitate rădăcina firului de păr, fără a mai fi posibilă regenerarea acesteia.

Pentru rezultate cat mai eficiente sunt necesare 6-8 ședințe, efectuate la un interval de 6-8 săptămâni.

Veți observa chiar după numai o ședință, o reducere considerabilă a firelor de păr nedorite, iar cele care nu au fost distruse încă, vor crește mai lent și mai subțiri.