Contur buze

injectare botox

Contur buze

Alege sa ai buze frumoase cu un tratament de contur buze cu acid hialuric!

Stim prea bine ca frumusetea a fost aproape intotdeauna asociata cu buzele frumos conturate.  In timp insa, chiar si cele mai inzestrate femei cand vine vorba de buze se confrunta cu probleme. Colturile gurii se lasa, apar ridurile fine in jurul gurii, toate acestea stirbind din frumusetea mult dorita.

Art Implant este chiar expertul de care aveai nevoie pentru a te bucura de un tratament de contur buze cu acid hialuronic. Umplerea dermica cu acid hialuronic are rezultate de efect in cel mai scurt timp, astfel incat pacienta sa se poata bucura de noul look cat mai repede.

Ce este tratamentul de contur buze?

Conturarea buzelor cu acid hialuronic este o interventie minim invaziva, dedicata persoanelor ce isi doresc buze mai bine definite, cu un aspect natural. Aceasta interventie nu afecteaza volumul deja existent al buzelor, pastrand un look cat mai aproape de realitate. Acidul hialuronic folosit doar va ajuta conturul sa iasa in evidenta mai bine, cat mai fin, aproape ca un creion de buze magic, cu efect semi-permananent, in nuanta naturala a buzelor.

Ce avantaje are tratamentul de contur buze?

Acidul hialuronic folosit in conturarea buzelor este o substanta naturala, regasita chiar in corpul uman, in proportie de aproximativ 15 grame. Din acest motiv, el este sigur de folosit in procedurile estetice moderne dedicate doamnelor, si nu numai. Conturarea buzelor in acest fel asigura acestora un contur natural, fin, menit sa iasa usor in evidenta si sa puna gura in valoare. De asemenea, substanta hidrateaza zona in care este aplicata, astfel incat va avea ca si efect o reducere vizibila a ridurilor ce apar odata cu varsta in jurul gurii. Rezultatele se vor mentine pana la 6 luni, fiind necesara apoi o reinjectare, pentru a pastra efectul estetic deja creat.

Cum se face tratamentul de contur buze?

Cum se face tratamentul de contur buze?

Procedura este minim invaziva, realizandu-se cu un ac subtire doar in jurul conturului buzelor, pentru a-l evidentia. Ea va netezi aspectul liniilor verticale ale buzelor, oferind un aspect tanar, hidratat si extrem de frumos. In plus, va ajuta la crearea unei simetrii ce va adauga un plus de frumusete chipului tau.

Sedinta dureaza in jur de 30-50 de minute, iar inainte de injectarea propriu-zisa, se va aplica o injectie sau crema anestezica  ce isi face efectul rapid sau in maxim 30 de minute. Astfel, se va diminua orice posibila senzatie de discomfort. Dupa injectare, se poate aplica un gel calmant pentru buze, pentru ca pacienta sa isi poata relua activitatile obisnuite ale zilei in cel mai scurt timp. Iar la final, se va bucura chiar de buze apetisante si frumos conturare, exact asa cum si-a dorit!

contur buze acid hialuronic
contur buze acid hialuronic
contur buze acid hialuronic
contur buze acid hialuronic
contur buze acid hialuronic
contur buze acid hialuronic