Injectare cu Botox

injectare botox

Injectare cu Botox

Descopera procedura de injectare cu botox – cel mai bun prieten al unei tenului intins si inamicul ridurilor!

Cine a spus ca diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, cu siguranta nu s-a gandit la tratamentul de injectare cu botox. Stim perfect micile frustrari resimtite de femei atunci cand apar ridurile precum cele de expresie sau cele cauzate de imbatranire. Nici nu stii de unde apar, atunci cand apar. Doar te trezesti cu ele acolo intr-o dimineata si oglinda pare sa nu mai fie atat de prietenoasa cu tine. La toate aceste mici probleme de frumusete, injectarea cu botox este chiar solutia de care aveai nevoie. iti va limpezi chipul in cel mai scurt timp, netezind ridurile si redand tenului fermitatea pe carea o iubesti.

Ce este injectarea cu botox?

Injectarea cu botox este un tratament facial ce presupune injectarea in anumite puncte cheie ale fetei cu toxina botulinica. Aceasta are de foarte multi ani proprietati deja celebre in netezirea ridurilor si corectarea imperfectiunilor de la nivelul fetei. Cu multi ani in urma, procedura de  injectare cu botox era un tratament adoptat preponderent de catre vedete; in ziua de azi, insa, o femeie moderna intelege necesitatea adoptarii acestei minuni moderne ca parte din stilul ei de viata, atunci cand este necesar.

Botoxul relaxeaza temporar muschii injectati, blocand eliberarea de acetilcolina la nivelul terminatiilor nervoase.

Ce avantaje are injectarea cu botox?

Injectarea cu botox blochează temporar transmiterea impulsurilor nervoase de la nervii faciali către muşchii din zona în care a fost injectată. Ea va netezi ridurile fruntii, cele dintre sprancene, ridurile de la colturile ocilor, cele verticale ale buzei superioare. Efectul general va fi unul de lifting al intregii fete si de reconturare, oferind un aspect proaspat si netezit.  Rezultatul unei injectari cu botox dureaza de pana la 4-6 luni, dupa care se pot repeta. Daca insa alegi mai multe injectari, acestra vor avea rezultate si mai durabile. Aceasta solutie magica te scapa de spaima interventiilor chirurgicale cu perioada de recuperare, si dureaza atat de putin ca o poti programa seara, dupa birou, intr-o pauza de masa sau intr-o dimineata de weekend, inainte de un eveniment important.

Cum se face injectarea acid hialuronic?

Cum se face injectarea  cu botox?

O injectie cu botox se realizeaza usor in muschii ce se doresc relaxati, pentru a oferi la suprafata pielii efectul de netezire. Procedura dureaza 10-15 minute, realizandu-se cu ajutorul unui ac fin, dupa ce in prealabil s-a aplicat un anestezic-crema  pentru cateva minute, pentru a oferi mai mult confort. Astfel, se pot injecta 4-6 puncte la nivelul fruntii, 3 puncte la nivelul ridului dintre sprâncene şi 2-3 puncte pentru ridurile din jurul ochilor. La final, nu iti ramane decat sa te bucuri de un chip nou, reintinerit vizibil si plin de stralucirea pe care ti-o doreai.

Injectare cu botox
Injectare cu botox
Injectare cu botox
Injectare cu botox
Injectare cu botox
acid hialuronic barbati