Mezoterapie faciala

mezoterapie faciala

Mezoterapie faciala

Mezoterapie faciala  – Reda viata tenului tau cu ajutorul mezoterapiei

Nu de putine ori oboseala sau varsta isi spun cuvantul asupra tenului nostru, iar atunci cand aceasta se intampla, prin procedura de mezoterapie faciala este chiar solutia salvatoare pentru reintinerirea chipului.

Aceasta terapie hidrateaza tenul in profunzime si ii confera un plus de tinerete atunci cand factori nocivi il deterioreaza. Fie ca ridurile se adancesc, pleoapele cad sau chipul este pur si simplu imbatranit, mezoterapia va revigora si lumina tenul imediat. Astfel, de fiecare data cand vei simti nevoia sa iti recapeti frumusetea si vigoarea tenului, alege acest tratament oferit de Art Implant si bucura-te de tineretea interioara, cat si exterioara, pe care o meriti!

Ce este procedura de mezoterapie faciala?

 Mezoterapia reprezinta un mod natural de hidratare al pielii de pe ten, ce exfoliaza stratul cornos al pielii si apoi introduse ingrediente active pe baza de acid hialuronic in tesuturile acesteia. Cocktailul de vitamine, minerale si aminoacizi introdusi in piele in timpul tratamentului o va hrani, stimuland in acelasi timp circulatia si sinteza unor noi fibre de colagen si elaastina. Acestea vor ajuta la recapatarea luminozitatii tenului, actionand cu pana la 90% mai eficient si mai profund in comparatie cu o simpla crema dedicata ingrijirii tenului.

Ce avantaje are procedura de mezoterapie faciala?

Ce avantaje are mezoterapia faciala?

 Mezoterapia faciala are o multitudine de avantaje pe care o femeie moderna si orientata spre ingrijire le va iubi cu siguranta. In urma tratamentului, tenul va fi hranit in profunzime, creandu-se un efect de lifting rapid. In plus, odata cu redarea fermitatii pielii, aceasta va atrage dupa sine si stralucirea acestuia.

Insa beneficiile nu sunt doar la exterior, ci si la interior. Stimularea metabolismului celular realizat de mezoterapie va combate ridurile in profunzime, cearcanele, si va ajuta la detoxifierea tenului tau. Iar efectele vor dura timp indelungat, pentru a-ti oferi sansa sa te bucuri de o frumusete fara batranete asa cum ai visat!

Cum se face mezoterapia faciala?

Cum se face mezoterapia faciala?

Procedura de mezoterapie faciala este simpla si nedureroasa. In prima faza, tenul pacientei va fi curata si demachiat, fiind astfel pregatit inainte de exfolierea cu ultrasunete, ce va dilata porii si ii va pregati pentru introducerea mixului de subtante. Apoi, in ten va fi introdus cocktailul magic de substante benefice precum acidul hialuronic, mineralele, vitaminele, ce vor ajuta la stimularea fibrelor de colagen, elastina, cat si la circulatia sangelui. In acest tratament nu se folosesc ace, substantele active fiind introduse cu ajutorul curentului galvanic, ce conduce la patrunderea substantelor active si concentrate in straturile profunde ale pielii.

La finalul sedintei de mezoterapie faciala, vei iubi chipul proaspat si reintinerit din oglinda si iti vei recapata doza de incredere in sine ce te va ajuta sa faci fata oricarei provocari de zi cu zi!

radiofrecventa faciala
radiofrecventa faciala
radiofrecventa faciala