Tratament umplere cearcane

tratament umplere cearcane

Tratament umplere cearcane

Reda expresivitatea privirii tale cu un excelent tratament umplere cearcane!

Cand te-ai saturat de inesteticele pungi de oboseala de sub ochi, iti recomandam tratament de umplere cearcane te va ajuta sa redai ochilor tai luminozitatea de care aveau nevoie. Acest tratament modern pe baza de acid hialuronic ajuta persoane din intreaga lume sa-si reintinereasca privirea. Odata cu varsta si oboseala, zona de sub ochi isi pierde din volum. Mai mult, apare o inestetica modificare de pigment, de culoare violet sau maronie, ce nu mai poate fi estompata cu ajutorul binemeritatei odihne. In acest sens, tratamentul de umplere al cearcanelor este o solutie salvatoare, in conditiile in care hidratarea, odihna sau cremele speciale nu mai pot fi de folos, oricat ne-am dori.

Ce este acest tratament de umplere cearcane?

Acest tratament de umplere cearcane este indicat persoanelor ce si-au pierdut volumul de sub ochi si sufera de pigmentari ale pielii in aceasta zona sau de un aspect trist si obosit. Acidul hialuronic folosit pentru acest tip de corectare cosmetica va umple zona de sub ochi, conferind in egala masura luminozitate. El se realizeaza usor, intr-un timp scurt, fara a lasa semne si fara a crea efecte secundare.

Ce avantaje are tratamentul de umplere cearcane?

Ce avantaje are tratamentul de umplere cearcane?

Rezultatul acestui tratament se observa instant si tine pana la 6 luni dupa injectare. Delimitarea dintre zona de cearcane si obraz se estompeaza, pungile inestetic colorate se reduc, zona este mai volumizata iar intregul aspect al ochilor va fi mai proaspat si mai luminos. In acelasi timp, tratamentul va ajuta si la estomparea ridurilor fine din jurul ochilor, oferind un look reintinerit, fara urme de oboseala si stres. La 6 luni dupa prima injectare, se recomanda un mic retus ce va prelungi efectele placute oferite de tratament.

Cum se face injectarea acid hialuronic?

Cum se face acest tratament umplere cearcane?

  • Tratamentul este nedureros, folosind o canula atraumatica. Cu o mica intepatura la nivelul obrazului, se introduce canula in tot santul lacrimal, la nivel profund. Pe masura ce se extrage canula, acidul hialuronic este eliberat, ajutand produsul sa ajunga in zona destinata.
  • Umplerea cearcanelor nu prezinta risc de vanatai sau efecte adverse, intrucat acidul hialuronic, un compus propriu organismului, este perfect compatibil cu acesta. In urma acestei proceduri, ochii tai vor ramane fermecatori, luminosi, cu un aspect odihnit si tanar, exact asa cum ti-ai dorit. Te vei putea intoarce la viata ta normala imediat dupa procedura, datorita timpului extrem de redus de realizare. Nu-ti va ramane decat sa te bucuri de chipul fresh pe care il vei indragi de cate ori il vei vedea in oglinda.
tratament umplere cearcane
tratament umplere cearcane
Injectare cu acid hialuronic