Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
021.321.11.11
0731.321.111
Programare

Care sunt pașii unei proceduri de albire dentară la Clinica Art Implant?

albire dentara bucuresti

 

Pentru mulți dintre noi, zâmbetul reprezintă cartea de vizită. Este unul dintre primele lucruri pe care le observăm la cineva și poate influența în mod semnificativ încrederea în sine. Procedurile de albire dentară București au cunoscut o creștere în popularitate în ultimii ani, cu mulți pacienți căutând să elimine îngălbenirea dinților și să obțină un zâmbet mai luminos. La Clinica Art Implant, procesul de albire este atent elaborat, având la bază tehnologie avansată și experiența vastă a medicilor stomatologi.

 

  • Consultația inițială: Înainte de orice procedură, pacientul beneficiază de o consultație amănunțită în cadrul căreia se analizează culoarea naturală a dinților, se identifică eventualele probleme dentare și se discută despre așteptări.
  • Curățarea profesională: Pentru a obține cele mai bune rezultate, este esențial ca dinții să fie curățați înainte de procedura de albire. Aceasta va elimina placa și tartrul, pregătind dantura pentru tratament.
  • Protecția gingiilor: Un gel sau o bandă protectoră este aplicată pe gingii pentru a le proteja de soluția de albire, asigurând că doar dinții sunt expuși.
  • Aplicarea soluției de albire: Gelul sau soluția de albire dentară București este aplicată pe dinți. Aceasta conține peroxid, care penetrează smalțul și oxidează petele, făcând dinții mai albi.
  • Utilizarea luminii LED: În multe cazuri, după aplicarea soluției de albire, se folosește o lumină LED pentru a activa și intensifica procesul. Aceasta accelerează reacția de oxidare și îmbunătățește rezultatele.
  • Clătire și evaluare: După terminarea procedurii, gelul de albire este îndepărtat, dinții sunt clătiți, iar medicul stomatolog va evalua rezultatele. În funcție de nuanța obținută și de dorințele pacientului, se poate recomanda o altă sesiune de albire dentară București sau se pot oferi sfaturi pentru menținerea rezultatelor acasă.
  • Recomandări post-procedurale: La final, pacienții primesc recomandări pentru perioada după albirea dentară. Acestea pot include evitarea anumitor alimente sau băuturi și sfaturi pentru menținerea rezultatelor.

Procedura de albire a dinților la stomatolog la Clinica Art Implant este mai mult decât o simplă aplicare de gel. Este un proces bine gândit, adaptat nevoilor individuale ale fiecărui pacient, pentru a asigura rezultate optime. Cu tehnologie de vârf și o echipă dedicată, clinica oferă servicii de albire dentară la standarde înalte, ajutându-i pe pacienți să își redescopere zâmbetul strălucitor.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.