Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
021.321.11.11
0731.321.111
Programare

Faţete dentare Hollywood smile

Aceste Faţete dentare Hollywood smile schimbă radical estetica dinţilor şi fac din zâmbetul de Hollywood una dintre cele mai atrăgătoare calităţi ale tale. Se recomandă celor care vor să-şi corecteze poziţia, culoarea sau forma dinţilor.

 

 

Ce sunt aceste fatete dentare Hollywood smile?

Faţetele dentare  Hollywood smile sunt realizate din pelicule subţiri de ceramică. Au scopul de a acoperi dintele şlefuit în prealabil și a-i oferi un aspect mai plăcut. Ele se integrează bine în gingie şi preiau fără probleme funcţiile dinţilor.

 

 

Componente- Fațetee dentare Hollywood smile

 

Aceste porţiuni subţiri de ceramică sunt de mai multe tipuri. In funcţie de gradul de acoperire al dintelui (unele nici nu necesită şlefuirea acestuia, fiind atât de subţiri încât redau luminozitatea lui). Însă toate oferă o aderenṭă perfectă şi sunt suficient de rezistente pentru a garanta durabilitatea. Procedura include şi un adeziv special care se aplică pe dintele supus intervenţiei.

 

Cum se realizează

 

Discuţia cu pacientul este foarte importantă pentru a stabili modificările dorite de acesta cu ajutorul faţetelor dentare. În plus, medicul stomatolog va face recomandări în funcţie de culoarea celorlalţi dinţi, fizionomia şi eventualele probleme dentare existente.

 

După preluarea modelului dinţilor de către tehnician, următorul pas opţional este şlefuirea dinţilor implicaţi. Unele faţete nu necesită acest procedeu pentru că sunt create special pentru a fi aplicate direct pe dinte în forma lui originală. În final, acestea îmbracă dintele cu ajutorul unui adeziv special şi schimbă aspectul acestuia.

 

Contraindicaţii

 

Fațete dentare Hollywood smile nu se recomandă în cazul abraziunii dentare accentuate. In situaţia în care dinţii sunt foarte înghesuiţi sau în cazul în care condiţia lor presupune posibila lor îndepărtare. De asemenea, dacă igiena orală se realizează de obicei superficial, trebuie sa îṭi schimbi aceste obiceiuri înainte de a apela la acest serviciu stomatologic.

Avantaje

  • Dinṭii vor deveni albi fără a apela la albirea dentară;
  • Cafeaua, tutunul şi alte elemente cu potenţial de colorare nu vor mai lăsa pete pe dinţii tăi;
  • Dinţii cu forme neregulate vor avea un aspect unitar;
  • Dintii sparţi, fisuraţi, rupţi, cu plombe inestetice sau cu pauze vor avea un aspect sănătos şi plăcut;
  • Durabilitate mare.

Sfaturi

  • Urmează cu stricteţe recomandările medicului priving igiena orală, pentru că faţetele dentare nu exclud carierea dinţilor din spate;
  • Gândeşte-te foarte bine dacă îţi doreşti această intervenţie pentru că ar putea presupune şlefuirea dintelui iar acest proces este ireversibil;
  • Nu pune presiune pe dinţi, pentru că faţetele pot pica sau se pot sparge. Asta înseamnă să nu muşti alimente dure şi să nu îţi scrâncești dinṭii.

Discută despre toate aceste aspecte cu specialiştii noştri şi decide ce tip de faţete dentare se potrivesc cel mai bine danturii tale. Profesioniştii Centrului Art dispun de toate informaţiile necesare pentru a lua împreună cea mai bună decizie.