Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
021.321.11.11
0731.321.111
Programare

Care sunt pașii unui tratament de albire dentară la Art Implant?

Oricine își dorește un zâmbet strălucitor și dinți albi, dar este important să știm ce implică acest proces și cum este el realizat, mai ales dacă ne dorim rezultate de durată și în siguranță.

 

albirea dentară

 

La clinica stomatologică Art Implant din București, albirea dentară este realizată cu grijă și profesionalism, urmând pași bine stabiliți.

 

  • Consultația inițială

Înainte de a începe orice tratament de albire dentară, medicii de la Art Implant își propun să cunoască nevoile și istoricul stomatologic al pacientului.

În această fază, se va discuta despre obiectivele pacientului, eventualele contraindicații și se va face o evaluare a stării actuale a dinților.

 

  • Curățarea profesională a dinților

Este crucial ca dinții să fie curățați în profunzime înainte de aplicarea soluției de albire. Astfel, se îndepărtează tartrul, placa bacteriană și eventualele pete superficiale, pregătind dinții pentru următorul pas.

 

  • Determinarea nuanței inițiale

Cu ajutorul unei scale speciale de culori, medicul va determina nuanța actuală a dinților pacientului. Acest pas este esențial pentru a evalua eficacitatea tratamentului și pentru a seta așteptările corecte.

 

  • Aplicarea barierei gingivale

Înainte de a aplica agentul de albire dentară, se va pune o barieră de protecție pe gingii pentru a evita orice posibil disconfort sau iritație.

 

albirea dentară

 

  • Aplicarea soluției de albire

Acesta este momentul central al tratamentului. Soluția de albire, special concepută pentru a oferi rezultate optime, este aplicată cu grijă pe suprafața dinților.

 

  • Activarea soluției

La Art Implant, pentru intensificarea efectului soluției de albire, se poate folosi o lumină specială. Aceasta va accelera procesul de albire și va intensifica rezultatele.

 

  • Îndepărtarea soluției și evaluarea finală

După ce soluția și-a făcut efectul pentru durata recomandată, aceasta se îndepărtează, iar medicul va compara nuanța finală cu cea inițială. Pacientul va primi sfaturi pentru menținerea nuanței obținute și pentru îngrijirea corespunzătoare a dinților post-tratament.

 

La clinica Art Implant, albirea dentară este un proces realizat cu atenție la detalii, punând pe primul plan sănătatea și confortul pacientului.

Dacă vă doriți un zâmbet luminos și un tratament profesionist, aceasta este locul potrivit.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.