Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
021.321.11.11
0731.321.111
Programare

Întrebări și răspunsuri despre albirea dentară. Ce ar trebui să știi?

albire dentară

 

Toți ne dorim un zâmbet de reclamă. Din păcate, nu toți ne putem bucura de el. Culoarea dinților sau petele apărute de-a lungul timpului ne pot împiedica să zâmbim așa cum am dori să o facem.

 

Din fericire, zâmbetul de reclamă poate fi obținut de oricine într-un cabinet stomatologic. Tehnicile de albire dentară sunt din ce în ce mai variate și mai eficiente, reușind să le ofere celor care apelează la ele un aspect mai sănătos și o doză importantă de încredere de sine.

Ce trebuie să știi despre albirea dentară? Este riscantă?

În mod normal, dacă este făcută într-un cabinet specializat, albirea dentară nu este riscantă, deoarece medicul stomatolog ia în considerare toate acele mici detalii care ar putea avea efecte negative.

 

Există numeroase tehnici profesionale de albire a dinților, cum ar fi cea cu laser sau lampa Beyond, care asigură dinți albi în doar câteva zeci de minute, fără niciun fel de risc.

 

Înainte de a apela la orice tehnică de albire dentară, este bine să știi câteva lucruri:

 

  • Nu toată lumea poate apela la proceduri de albire. Cei care au dinți cu fracturi sau fisuri, au hipersensibilitate dentară severă sau cei care prezintă dinți cu restaurări coronare voluminoase, nu pot alege astfel de soluții estetice;
  • Albirea dentară are efect doar asupra dinților, nu și asupra lucrărilor dentare;
  • După albire, pacienții trebuie să mențină o igienă strictă a dinților, pentru a se putea bucura de rezultate pentru o perioadă cât mai lungă de timp;
  • Procesul de albire a dinților nu doare. Indiferent că este făcut cu lampa Beyond sau cu laser, acesta nu creează disconfort pentru pacienți.

Cum îți îngrijești dinții pentru a rămâne albi o perioadă lungă de timp?

Îngrijirea dinților după albirea dentară nu este dificilă și reușește să aducă în rutină obiceiuri cât se poate de sănătoase:

 

  • Folosește ața dentară! După fiecare periaj este bine să folosești ața dentară pentru a elimina toate resturile de mâncare și bacteriile ce se pot transforma în placa dentară;
  • Folosește apa de gură! Este o altă metodă prin care poți îndepărta cu succes bacteriile.
  • Ai grijă la alimentație! Există multe alimente și băuturi care pot avea un impact negativ asupra culorii dinților: afinele, coacăzele, cafeaua, vinul roșu, apa carbogazoasă etc. Dacă le consumi, asigură-te că îți clătești gura imediat cu apă de gură!

În mod normal, dacă ai grijă de dinții proaspăt albiți, aceștia își pot păstra culoarea până la 2 ani, asigurându-ți un zâmbet de revistă.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.