Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
021.321.11.11
0731.321.111
Programare

4 lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a vă pune implanturi dentare

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, art implant bucuresti

Implantul dentar este o soluție fixă și permanentă pentru înlocuirea dinților lipsă. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a vă decide asupra unui implant dentar. În continuare, vă vom prezenta 4 astfel de lucruri importante!

 

 

  • Ce este această procedură?

Implanturile dentare sunt o soluție excelentă pentru cei care se luptă cu pierderea dinților sau cu o sănătate orală precară. Operația este rapidă și nedureroasă, ceea ce înseamnă că puteți avea un zâmbet complet în cel mai scurt timp! Șurubul din titan pe care îl folosim funcționează ca rădăcina naturală a dintelui. De asemenea, este biocompatibil cu organismul dumneavoastră, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că va fi respins. Pentru ca acesta să arate și să funcționeze ca un dinte adevărat, vom atașa o coroană dentară deasupra lui.

 

 

 

  • Ce avantaje oferă?

Implanturile dentare sunt mult mai confortabile decât punțile dentare și protezele detașabile. Principalul avantaj, potrivit medicilor noștri, este că implanturile dentare arată și acționează ca dinții naturali. Cu ajutorul lor, puteți mânca ceea ce doriți fără restricții, puteți câștiga încredere pentru că aveți din nou un zâmbet complet și vă puteți simți liber să vorbiți liber.

 

Ca să nu mai vorbim de faptul că implantul dentar se va potrivi perfect cu restul dinților. Acest lucru vă va permite să mestecați corect alimentele și să aveți o digestie mai bună. La urma urmei, acest lucru înseamnă că sănătatea dumneavoastră generală se va îmbunătăți.

 

 

 

  • Cine poate beneficia de acest tratament?

Tratamentul cu implanturi dentare poate fi pentru dumneavoastră dacă vizitați mai întâi un implantolog pentru o consultație. Medicul vă va oferi apoi strategia terapeutică ideală pentru situația dumneavoastră clinică specifică. Pentru a introduce implanturile dentare în os, medicul va face o mică incizie în gingia dumneavoastră. Dacă este necesar, el poate recomanda adăugarea de os pentru a se asigura că implantul are suficient suport pentru a rămâne pe arcadă. Este important să rețineți că întreaga procedură se realizează în timp ce sunteți sub anestezie, astfel încât nu veți simți nicio durere sau disconfort.

 

 

 

Implantologul dumneavoastră vă va recomanda un tratament medicamentos pentru a reduce gradul de disconfort postoperator, indiferent dacă aveți nevoie de un singur implant sau de o reconstrucție dentară totală. Este esențial să urmați ordinele medicului dumneavoastră pentru o recuperare rapidă și ușoară. În plus, este esențial să respectați orientările alimentare. Se recomandă să consumați o dietă semilichidă și să evitați cu totul alimentele puternice sau picante. Acest lucru include, de asemenea, băuturile alcoolice și gazoase, precum și produsele lactate, cum ar fi laptele, brânza și iaurtul.

 

 

 

Medicii din clinica stomatologică Art Implant, din București, sunt mereu dornici să vă ajute în călătoria dumneavoastră către un zâmbet complet și sănătos. Suntem la doar un apel distanță, așa că nu amânați ceea ce poate însemna sănătatea dumneavoastră orală.

Pentru mai multe informații și întrebări, vă puteți adresa cu încredere medicilor implantologi din clinica Art Implant, din București, care sunt mereu pregătiți să vă raspundă și să vă ajute în drumul dumneavoastră catre un zâmbet reconstruit!
 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.