Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
021.321.11.11
0731.321.111
Programare

5 motive pentru care pacienții iubesc implanturile dentare

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, clinica stomatologica art implant bucuresti

 

Implanturile dentare sunt o opțiune populară de tratament, și asta pentru un motiv întemeiat! Acestea oferă o serie beneficii pe care alte tratamente dentare nu le pot egala. Iată 5 motive pentru care pacienții iubesc implanturile dentare:

 

Acesta este probabil cel mai atractiv aspect al implanturilor. Implanturile dentare sunt ideale pentru persoanele care doresc să își refacă zâmbetul fără să pară sau să se simtă ca și cum ar avea o intervenție la nivelul danturii.

 

Implanturile dentare pot fi folosite pentru a înlocui dinții lipsă și sunt concepute pentru a rămâne ferm la locul lor pentru un timp îndelungat, în funcție de câtă grijă le acordați. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate pentru a îmbunătăți atât aspectul estetic, cât și cel funcțional al dinților, redând capacitatea masticatorie și cea fonetică.

 

 

Implanturile dentare sunt de lungă durată și foarte stabile, datorită materialelor componente de înaltă calitate. Acestea, spre deosebire de alte restaurări dentare, nu trebuie înlocuite sau modificate în timp. În traducere înseamnă că veți putea să vă arătați noul zâmbet pentru o perioadă lungă de timp, fără să vă faceți griji că acesta se va deteriora.

 

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, clinica stomatologica art implant bucuresti

 

Un alt beneficiu al implanturilor dentare este faptul că acestea sunt ușor de întreținut și de îngrijit. Spre deosebire de proteze sau punți, implanturile nu au nevoie de produse speciale de întreținere, suplimentare față de cele uzuale. Puteți să le curățați cu periuța și pasta dvs. obisnuită și să folosiți ața dentară la fel ca pe dinții naturali, iar acestea vor rămâne sănătoase pentru mulți ani de acum încolo.

 

Un periaj de minim 2 ori pe zi, dimineața și seara, folosirea apei de gură și a aței dentare, poate fi rețeta de succes pentru intreținerea implanturilor dvs. dentare acasă.

 

 

  • Implanturile dentare vă pot ajuta să vă simțiți mai bine în pielea dumneavoastră și să vă îmbunătățiți stima de sine

Unul dintre motivele pentru care pacienții iubesc implanturile dentare este acela că micile rădăcini artificiale îi pot ajuta în drumul lor către un zâmbet complet reconstruit pentru un aspect estetic de excepție ce le va influența 100% starea de bine.

 

Atunci când ești sigur pe tine și ai un zâmbet frumos, acesta are o influență benefică asupra fiecărui domeniu al vieții tale!

 

 

Un alt motiv pentru care pacienții sunt pe deplin mulțumiți de implanturile dentare este faptul că acestea reprezintă o modalitate rentabilă de a înlocui dinții care nu au mai putut fi salvați. Spre deosebire de alte restaurări dentare, implanturile nu necesită înlocuire sau ajustare în timp. Acest lucru le face să fie o opțiune mai rentabilă pe termen lung. Vă veți puteți bucura de noul dvs. zâmbet timp de mulți ani, fără să vă faceți griji că implanturile se vor rupe, deci nu va trebui să cheltuiți bani pentru a le schimba des.

 

 

Medicii din clinica stomatologică Art Implant, din București, sunt mereu dornici să vă ajute în călătoria dumneavoastră către un zâmbet complet și sănătos. Suntem la doar un apel distanță, așa că nu amânați ceea ce poate însemna sănătatea dumneavoastră orală.

Pentru mai multe informații și întrebări, vă puteți adresa cu încredere medicilor implantologi din clinica Art Implant, din București, care sunt mereu pregătiți să vă raspundă și să vă ajute în drumul dumneavoastră catre un zâmbet reconstruit!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.