Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
021.321.11.11
0731.321.111
Programare

Durata de viață a unui implant dentar: Ce spun medicii implantologi

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, clinica stomatologica art implant bucuresti

 

Un implant dentar este un stâlp de titan care este plasat chirurgical în osul maxilarului. Acesta înlocuiește rădăcina unui dinte lipsă și oferă o fundație pentru un dinte artificial sau o punte dentară.

 

Implanturile dentare au o durată de viață lungă și sunt considerate a fi una dintre cele mai de succes proceduri dentare disponibile în prezent. În această postare pe blog, vom explora ceea ce spun implantologii despre durata de viață a acestui tratament.

 

 

Ce anume influențează durata de viață a unui implant dentar?

 

Rezistența unui implant dentar este determinată de o varietate de criterii, inclusiv, dar fără a se limita la:

 

  • La tipul de material utilizat din care este realizat implantul ales
  • Locația în care a fost efectuată procedura
  • Cât de bine este gestionată sănătatea dumneavoastră orală după operație dar și inainte
  • Starea generală de sănătate
  • Strictețea cu care se respectă indicațiile post-operatorii și îngrijirea orală

 

 

Implanturile dentare sunt o opțiune excelentă pentru înlocuirea dinților lipsă, dar mulți oameni sunt îngrijorați de durata de viață a acestor rădăcini artificiale. Este esențial să aflați răspunsul la această întrebare, deoarece va influența costul operației și longevitatea tratamentului dumneavoastră.

 

Pacienții au adesea o mulțime de preocupări cu privire la implanturile dentare, cum ar fi prețul și ce puteți mânca după operație. "Cât timp va dura implantul meu?" este o întrebare tipică pe care o pun.

 

A sosit momentul să ne concentrăm la această alternativă inovatoare. Acestea sunt cele mai naturale (dpdv. estetic) și mai confortabile înlocuiri dentare disponibile. Puteți mânca cu ele, zâmbi, râde cu ele, toate acestea fără să vă faceți griji cu privire la modul în care arată sau se simt. Și pentru că sunt confecționate din metale perfect biocompatibile cu orice tip de țesut uman, vor rezista ani la rând!

 

Implanturile dentare sunt o investiție pe termen lung în propria bunăstare. Dorim să vă ajutăm să vă recâștigați stima de sine, oferindu-vă cel mai bun tratament posibil la costuri rezonabile.

 

 

Dacă sunteți în căutarea unui implant dentar în București, noi vă oferim alternativa:

 

Oferim implanturi dentare de calitate superioară și am fi încântați să vă ajutăm să vă recăpătați zâmbetul! Echipa noastră de specialiști va lucra cu dumneavoastră pentru a determina cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastră.

 

Meritați un zâmbet frumos care să vă sporească stima de sine. Permiteți-ne să ne ocupăm de toate nevoile dvs. dentare, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce contează cel mai mult: să trăiți viața la maxim! Implanturile dentare sunt concepute pentru a arăta și a se simți ca dinții naturali, permițându-vă să mâncați tot ceea ce vă doriți fără să vă faceți griji de durere sau jenă.

 

Medicii din clinica stomatologică Art Implant, din București, sunt mereu dornici să vă ajute în călătoria dumneavoastră către un zâmbet complet și sănătos. Suntem la doar un apel distanță, așa că nu amânați ceea ce poate însemna sănătatea dumneavoastră orală.

Pentru mai multe informații și întrebări, vă puteți adresa cu încredere medicilor implantologi din clinica Art Implant, din București, care sunt mereu pregătiți să vă raspundă și să vă ajute în drumul dumneavoastră catre un zâmbet reconstruit!
 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.