Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
021.321.11.11
0731.321.111
Programare

Implant dentar doare? Răspunsul pe care toții pacienții îl caută

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, art implant bucuresti

 

Implantantul dentar este o procedură ce presupune inserarea unei piese din titan sau material ceramic (în formă de șurub) în osul maxilar sau mandibular, pentru a susține o coroană dentară sau proteza dentară. Procedura de implantare nu este dureroasă, pacientul simțind doar o ușoară presiune la nivelul locului implantat.

 

 

Există multe beneficii ale implanturilor dentare, care le fac să fie alegerea potrivită pentru orice dentiție:

 

  • Redau estetica zâmbetului
  • Materialul din care sunt concepute este biocompatibil cu orice tip de țesut uman
  • Redau funcționalitatea danturii
  • Redau funcțiile fonetice
  • Ajută procesul de masticație să fie corect
  • Sunt baza perfectă pentru orice tip de lucrare protetică
  • Opresc retragerea osului maxilar
  • Stopează retracția gingivală
  • Mențin trăsăturile faciale

 

 

Implantul dentar doare?

 

Ideea de a trece printr-o intervenție chirurgicală este o sarcină descurajantă pe care mulți pacienți aleg să o evite din cauza dezinformării pe care o întâlnesc. Tratamentul cu implanturi dentare este nedureros, deoarece etapa de inserție se face sub anestezie, iar pacientul nu va simți disconfort în niciun moment al procedurii.

 

Implantul dentar este realizat din materiale biocompatibile (titanul sau ceramica), ceea ce ajută maxilarul să se vindece după inserție și după încetarea anesteziei. În acest fel, pacienții nu vor simți niciun disconfort foarte puternic.

 

De-a lungul anilor, pacienții au fost induși în eroare crezând că tratamentul cu implanturi dentare este dureros și, ca urmare, au renunțat la această idee. Pacienții ar trebui să se programeze la un medic specialist pentru a obține cele mai exacte informații și pentru a înțelege cel mai bine procesul.

 

Pentru a ne asigura că vă simțiți confortabil și că aveți toate informațiile de care aveți nevoie, implantologii noștri vor efectua o consultație cu dumneavoastră pentru a vă prezenta opțiunile planului de tratament. În acest fel, putem personaliza cel mai bun curs de acțiune pe baza a ceea ce funcționează pentru dvs. și bugetul dvs.

 

 

 

Medicii din clinica stomatologică Art Implant, din București, sunt mereu dornici să vă ajute în călătoria dumneavoastră către un zâmbet complet și sănătos. Suntem la doar un apel distanță, așa că nu amânați ceea ce poate însemna sănătatea dumneavoastră orală.

 

Pentru mai multe informații și întrebări, vă puteți adresa cu încredere medicilor implantologi din clinica Art Implant, din București, care sunt mereu pregătiți să vă raspundă și să vă ajute în drumul dumneavoastră catre un zâmbet reconstruit!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.