Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
021.321.11.11
0731.321.111
Programare

IMPLANTUL DENTAR: 30 DE MINUTE DE TRATAMENT PENTRU UN ZÂMBET NOU

Aveți un dinte lipsă care trebuie înlocuit? Implanturile dentare pot fi soluția potrivită pentru dumneavoastră. Implanturile dentare sunt o modalitate foarte durabilă de a înlocui dinții lipsă și pot fi realizate în doar 30 de minute de tratament. În această postare de pe blog, vom discuta despre procedura de implant dentar și despre ceea ce vă puteți aștepta de la acest tratament.

Ce este un implant dentar?

Implanturile dentare sunt rădăcini artificiale, folosite pentru a înlocui cu succes dinții lipsă. Acestea sunt construite din titan, un metal perfect biocompatibil care s-a dovedit a fi sigur pentru implantarea în osul maxilar.

 

Aceste piese implantologice au mai multe avantaje față de alte tipuri de restaurări dentare, cum ar fi protezele sau punțile dentare. Vom trece în revistă avantajele implanturilor dentare și modul în care acestea te-ar putea ajuta să îți recapeți zâmbetul în cel mai scurt timp.

 

Beneficiile tratamentului cu implant dentar

  • Implantul dentar ajută la conservarea osului receptor și menține dinții la locul lor pe arcadă!

Implanturile dentare sunt un tip de restaurare care nu afectează dinții adiacenți, de fapt, îi ajută să se mențină la locul lor pe arcadă. În același timp, osul maxilar se micșorează dacă este lăsat gol fără un implant care să imite rădăcina naturală.

 

Implanturile dentare restaurează plăcerea și siguranța de a zâmbi fără rezerve, mai ales că procedura în sine reproduce dinții naturali cu o precizie aproape exactă, făcând dificilă diferențierea acestora de cei naturali.

 

Acest tratament, pe lângă faptul că vă ajută să zâmbiți fără rețineri, restabiliște fonetica și funcțiile masicatorii, făcând masticația corectă și ajutând la procesul de digestie.

 

Rata de succes a implanturilor dentare poate fi de până la 100% dacă vă prezentați în cabinetul medicului implantolog într-o stare foarte bună de sănătate generală și locală (osul receptor) și dacă urmați recomandările de îngrijire orală prezentate de acesta.

 

Tratamentul de implantologie dentară are o durată de viață excepțional de lungă, astfel încât, dacă este întreținut corespunzător și dacă starea generală de sănătate a pacientului este bună, implantul dentar poate rezista o viață întreagă.

Vă doriți un implant dentar dar nu sunteți sigur dacă puteți obtine unul?

Ca orice alt tratament, implantul dentar are niste limite și nu poate fi o optiune bună pentru toate persoanele. Nu vă veți putea bucura de acest tratament dacă:

  • Suferiți de orice boală a gingiilor
  • Suferiți de bruxism (scrâșnirea dinților)
  • Aveți diabet
  • Cantitate de os este insuficientă
  • Aveți un sistem imunitar prea slabit

Dacă vă știți cu una din problemele de mai sus, medicii Art Implant vor discuta cu dvs, vă vor oferi pregătirea necesară prin informații concludente și sugestii de îngrijire postoperatorie pentru întreținerea implanturilor dentare acasa, dar cel mai important, vă vor ajuta în cazul în care nu sunteți un candidat ideal.

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.