Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
021.321.11.11
0731.321.111
Programare

Implanturi dentare în București - Obțineți un zâmbet perfect în timp record

 

Căutați implanturi dentare în București? Ați ajuns la locul potrivit! Clinica noastră stomatologică, Art Implant, oferă o gamă largă de proceduri de implantare dentară, toate realizate de profesioniști cu experiență.

 

Înțelegem că mulți oameni caută o cale rapidă către un zâmbet nou și complet, iar procedura noastră de implanturi dentare este soluția perfectă. În doar câteva zile, puteți avea un zâmbet nou-nouț, fără a fi nevoie să treceți prin luni de zile de chirurgie dentară!

 

 

Care este cea mai rapidă metodă de a înlocui un dinte deteriorat sau pierdut?

 

Implantul dentar este o piesă de titan în formă de șurub, cu o puritate de 99,95%. Acesta înlocuiește dinții naturali care lipsesc și devine o rădăcină artificială în osul maxilarului.

 

Vă întrebați dacă acest tip de tratament cu implanturi dentare este sau nu potrivit pentru dumneavoastră? Cel mai bun mod de a afla este să vă programați o consultație la noi pentru a vă evalua șansele. Unii factori care pot fi luați în considerare includ:

  • Să nu suferiți de boli gingivale
  • Să nu aveți probleme cu bruxismul
  • Să nu suferiți de diabet
  • Să aveți un țesut osos cantitativ și calitativ
  • Să aveți gingii sănătoase

 

Deși ar putea fi necesare calificări suplimentare pentru această procedură, pe care le putem stabili în timpul unei consultații, este întotdeauna cel mai bine să veniți și să verificați cu noi înainte de a lua orice decizie definitivă. Vom lucra cu atenție la detalii pentru a vă readuce zâmbetul la starea dorită cât mai curând posibil.

 

În clinica Art Implant, vă vom vorbi despre procesul de implantare dentară și vă vom ajuta să înțelegeți ce este necesar pentru un tratament de succes. Dacă nu sunteți încă un candidat ideal pentru implanturi, vom lucra, de asemenea, cu dvs. pentru a ne asigura că înlocuirea dinților este încă o posibilitate.

 

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, art implant bucuresti

 

Avantajele tratamentului cu implant dentar

 

  • Esteticimplanturile dentare reprezintă înlocuirea ideală pentru unul sau mai mulți dinți, deoarece arată și se simt la fel ca dinții naturali. Cu ajutorul acestora, puteți zâmbi cu încredere, știind că dinții artificiali se vor integra perfect cu cei naturali.

 

  • Salvează atât integritatea dinților cât si a osului receptor – un tratament cu implanturi dentare nu afectează dinții vecini, astfel încât dinții naturali nu sunt afectați în acest proces. Osul receptor, care rămâne gol fără un implant care să imite rădăcina naturală, se resoarbe (se topește) și afectează procesul de masticație.

 

  • Rata de succes – dacă pacientul are o stare de sănătate generală și locală (osul receptor) excelentă, are o bună igienă orală și primește un implant, rata de succes poate ajunge chiar și  la 100%.

 

  • Confortabil – pe lângă faptul că putem zâmbi fără rețineri, fonetica și funcțiile masicatorii sunt foarte importante. Să mestecăm corect si cu încredere ajută la o digestie corespunzătoare.

 

  • Durata de viață – Cu o îngrijire adecvată, implanturile dentare pot dura mulți ani și pot fi o investiție excelentă pentru sănătatea dumneavoastră orală.

 

Nu vă faceți griji că prețul serviciilor noastre este un obstacol pentru dumneavoastră, dar țineți cont de faptul că sănătatea este mult mai importantă decât costul. Credem că fiecare persoană ar trebui să aibă acces la asistență stomatologică de înaltă calitate și suntem dedicați să vă oferim servicii excepționale și durabile la prețuri cât mai avantajoase.

 

Medicii din clinica stomatologică Art Implant, din București, sunt mereu dornici să vă ajute în călătoria dumneavoastră către un zâmbet complet și sănătos. Suntem la doar un apel distanță, așa că nu amânați ceea ce poate însemna sănătatea dumneavoastră orală.

 

Pentru mai multe informații și întrebări, vă puteți adresa cu încredere medicilor implantologi din clinica Art Implant, din București, care sunt mereu pregătiți să vă raspundă și să vă ajute în drumul dumneavoastră catre un zâmbet reconstruit!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.