Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
021.321.11.11
0731.321.111
Programare

Spuneți nu protezelor dentare detașabile: Bucurați-vă de beneficiile implanturilor dentare

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, art implant bucuresti

 

În ceea ce privește implanturile dentare, din ce în ce mai mulți oameni aleg să meargă pe această cale în locul protezelor dentare detașabile. Există mai multe motive pentru acest lucru, dar principalul este că implanturile dentare oferă o serie de beneficii pe care protezele dentare detașabile pur și simplu nu le au.

 

Proteze dentare mobile? Din fericire, există o alternativă mai bună: implanturile dentare. Implanturile dentare sunt o soluție de lungă durată pentru dinții lipsă, care arată și se simt ca dinții naturali.

 

De asemenea, sunt mai plăcute decât protezele dentare detașabile și nu se vor deplasa sau aluneca în gură. Dacă vă gândiți la implanturile dentare, continuați să citiți pentru a afla mai multe despre avantajele acestora!

 

 

Implanturile dentare sunt de o calitate superioară

 

Stați fără griji, în cazul unor extracții multiple pentru implanturi dentare de proteze, clinica Art Implant oferă un set complet de dinți temporari, perfect funcționali, care vă vor fi utili până în momentul montării protezei fixe.

 

Acești dinți temporari arată și funcționează la fel ca cei naturali. Aceștia pot fi coroane cu suport de zirconiu, coroane complete de zirconiu sau coroane din metal-ceramică cimentate sau fixate pe pilonul implantului natural sau protetic.

 

 

Vă doriți un zâmbet nou într-o singură zi?

 

Clinica Art Implant din București oferă tratament de refacere dentară pacienților cu dinți grav afectați sau slăbiți. Un pacient care a suportat multă vreme dinții defecți, deși aceștia îi cauzau probleme sociale și de încredere, deoarece îi era teamă să poarte o proteză după ce i se extrăgea dinții, acum are soluția!

 

Călcând pragul clinicii noastre stomatologice va fi imediat convins de capacitatea echipei medicale de aici de a-i aplica cel mai bun tratament posibil şi, mai ales, de a elimina purtarea pe parcursul tratamentului a unei proteze mobile.

 

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, art implant bucuresti

 

Sistemul de „dinți într-o zi” sau cum îl denumim în clinica noastră „All on” este un ansamblu de implanturi de ultimă generație care se inserează toate în aceiași zi, redând pacientului bucuria de a zâmbi mai repede și de a avea o dantură perfect funcțională, la fel ca înainte!

 

După perioada de refacere urmează amplasarea şi fixarea dinţilor permanenţi, finali

 

Va dura între 3 și 6 luni pentru ca gingiile să se vindece complet în locurile în care au fost plasate implanturile. Numai după ce osul și țesutul sunt complet vindecate putem înlocui dinții temporari cu cei permanenți.

 

Lucrul grozav la dinții permanenți este că nu sunt doar mai plăcuți din punct de vedere estetic, ci și mai puternici.

 

Mai mult decât atât, în decurs de o singură zi, teama pacientului de proteze dentare poate fi înlocuită cu tratamente dentare care îi pot oferi un zâmbet care îi va schimba efectiv viața, îi poate realiza o dorință pe care nu o credea posibilă și poate înlocui dinții bolnavi și deteriorați care îi afectau constant sănătatea întregului organism.

 

 

Medicii implantologi din clinica Art Implant oferă servicii moderne de inserare a implantului dentar și promit seriozitatea unei intervenții de care veți fi pe deplin mulțumit, fără a vă face griji de disconfort, atât în momentul operației cât și după.

Pentru mai multe informații și întrebări, vă puteți adresa cu încredere medicilor implantologi din clinica Art Implant, din București, care sunt mereu pregătiți să vă raspundă și să vă ajute în drumul dumneavoastră catre un zâmbet reconstruit!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.