Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
021.321.11.11
0731.321.111
Programare

Vrei un tratament sigur și eficient pentru dinții lipsă? Iată ce variantă ai

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, art implant bucuresti

 

Dacă aveți dinți lipsă și cautați un tratament sigur și eficient, implanturile dentare sunt soluția potrivită pentru dumneavoastră. Despre implanturi dentare se spune că sunt cele mai sigure tratamente dentare existente pe piață, iar dacă sunteți îngrijorat în legatură cu siguranța lor, aflați că specialiștii noștri vă stau la dispoziție pentru orice informație de care a-ți avea nevoie.

 

 

În ce situaţii este recomandat un tratament cu implant dentar?

 

Diferite motive pot necesita extragerea unui dinte, ceea ce creează un dezechilibru în masticația noastră. Pentru a compensa, trebuie să înlocuim dintele extras cu unul artificial. Acest dinte nou poate fie să se așeze pe dinții vecini care au fost măcinați anterior (dacă mai există), fie să fie atașat la un implant dentar plasat în siguranță în os - asemănător cu modul în care o rădăcină ancorează un dinte.

 

 

 

În cele ce urmează este prezentat procesul de tratament cu implanturi dentare:

 

 

  • Etapa de evaluare

Va trebui să facem o evaluare clinică pentru a vedea dacă sunteți eligibil pentru tratamentul cu implanturi dentare. În prealabil, vă vom cere să faceți un set de analize de sânge și investigații radiografice (radiografii panoramice sau tomografii dentare).

 

  • Planul de tratament

 Numai după ce vă investighează și vă înțelege nevoile individuale, echipa noastră va dezvolta cel mai bun plan de tratament pentru dumneavoastră.

 

  • Intervenția chirurgicală

Înainte de începerea procedurii de implant dentar, vi se va administra un anestezic local pentru a amorți zona în care va fi plasat șurubul de titan. Odată ce anestezicul își face efectul, medicul dentist va face o mică incizie în țesutul gingival înainte de a introduce cu grijă șurubul de titan la locul lui și de a atașa o coroană temporară până când vă veți vindeca complet.

 

  • Faza de vindecare

Gingia care înconjoară implantul dentar va fuziona în cele din urmă cu acesta. în acest moment, pacienții trebuie să practice o bună igienă orală și nu trebuie să exercite presiune asupra zonei tratate. O coroană dentară temporară este necesară atât pentru un aspect cosmetic, cât și funcțional.

 

Odată ce gingiile s-au vindecat, un pilon protetic va fi plasat deasupra implantului dentar, astfel încât acesta să poată susține coroana. Tehnicienii noștri experți vor crea apoi restaurarea dentară finală pe implant. Coroana dentară este concepută pentru a arăta ca dinții dvs. existenți în ceea ce privește culoarea, dimensiunea și forma și este conectată la implant.

 

 

 

Medicii din clinica stomatologică Art Implant, din București, sunt mereu dornici să vă ajute în călătoria dumneavoastră către un zâmbet complet și sănătos. Suntem la doar un apel distanță, așa că nu amânați ceea ce poate însemna sănătatea dumneavoastră orală.

Pentru mai multe informații și întrebări, vă puteți adresa cu încredere medicilor implantologi din clinica Art Implant, din București, care sunt mereu pregătiți să vă raspundă și să vă ajute în drumul dumneavoastră catre un zâmbet reconstruit!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.