Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
021.321.11.11
0731.321.111
Programare

Mihai Bancescu

Tehnician dentar specialist overdanture si structuri zirconiu

Se spune că dacă faci ceea ce îți place, nu vei munci nici măcar o zi în viața ta.

 

Pe premiza asta am pornit la drum în urmă cu câțiva ani, alegând să devin tehnician dentar al Facultății de Medicină Dentară Victor Babeș, Timișoara, secția Tehnică Dentară (2008-2011). Având această gândire, însoțită și de motivație, pasiune pentru frumos și de ce să nu recunosc și de ceva talent de la mama natură, am ajuns pe plan profesional, OMUL DE AZI.

 

În domeniul în care activez, pe lângă învățăturile din cadrul facultății, este nevoie și de talent,cursuri, implicare și viziune pentru a face progrese.

 

Acum după atâția ani de "muncă", pot spune că nici măcar o zi nu am lucrat, doar mi-am pus amprenta in lucrările mele de tipul: lucrări fixe și mobile " proteze acrilice totale și parțiale, confecționarea protezelor scheletate cu sisteme speciale și protezelor telescopate, proteze pe implante" cu capse, bară cu călăreți, locator și magneți".

 

Și Overdenture înșurubare pe două sau mai mulate implante. Cursuri protetica: - curs de ocuzologie în cadrul facultăți Victor Babeș - curs protezare Overdenture GC - curs dresing Cad Cam structura bio hpp